2easy Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 Izskatās, ka ir jau veseli 25 kaut cik aktīvi lietotāji - Apsveicu - Jubileja - nosvinam? ;) arī ceļojums apkārt pasaulei sākas ar vienu mazu pirmo solīti ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 Tak neņem to WebDeveloper vērā, viņam vienkārši skauž, ka es viņam pili atņēmu. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 tu jau vsp man abas galvenās pilsētas atņēmi!!! :D:D:D bet man tas ir pagodinājums, ka tgd puse no tavām pilsētām ir manas kādreizējās bijušās :P kuru katru taču tu neiekarotu. tātad novērtēji par labu esam :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted March 2, 2010 Author Report Share Posted March 2, 2010 tu man testētājus pārāk močīji, tāpēc nācās tev atņemt :DDD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 2, 2010 Report Share Posted March 2, 2010 haha es jau pateicu, ka eju pensijā līdz iznāks pirmā versija ar uzlabojumiem :D:D:D no tā brīža neko vairs nedarīju, bet tu visu nākamo dienu ražoji unitus un pēc tam bruki virsū... vsp kad apsitu to enoyhs, bija doma pie reizes arī martins1024 paņemt pie dziesmas, jo viņš tipa ir tā enoyhs friend. taču ienaidnieka draugs = ienaidnieks :P aa un par Decembris sry, ka tā sanāca. bet viņš savas pilsētas bija uzcēlis man pārāk tuvu. un pie tam vēl nenāca tev palīgā. vnk vajadzēja kko darīt lietas labā. nothing personal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 :D 2easy (puppy eyes) :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 3, 2010 Report Share Posted March 3, 2010 (edited) :D 2easy (puppy eyes) :D tu tgd ar suņa actiņām prasi atpakaļ savu kādreizējo pilsētu? :D no problem. take it, kad vien gribi ;) EDIT: hmm, tomēr vairs nē. no šī brīža tev tā pašam būs jāatkaro... no martins1024 :D:D:D Edited March 6, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Būvējot armiju kaut kas ar JS skaitītāju nogļučī. Ja ir 3 lietas rindā, viena pabeidzās, un pārējās arī itkā pabeigtas rādās, bet kad refresho lapu, tās joprojām taisās... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 yep, kad vēl spēlēju, man arī tā bieži bija ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 (edited) nju codez jau vairāk par mēnesi alpha versija ir noturējusies! kad iepriecināsi ar betu? ;) hmm, izskatās ka dažs labs "testētājs" drīz paņems visas tavas/manas (kādreizējās) pilsētas :D:D:D ka tikai tevi nepiemeklē brieža liktenis :P Edited March 13, 2010 by 2easy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
operators Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Bug? Max ietilpība: 131099 Nākamais līmenis warehouse: 137370 Kā lai dabūn nākamo LVL? o.O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 nju codez jau vairāk par mēnesi alpha versija ir noturējusies! kad iepriecināsi ar betu? ;) hmm, izskatās ka dažs labs "testētājs" drīz paņems visas tavas/manas (kādreizējās) pilsētas :D:D:D ka tikai tevi nepiemeklē brieža liktenis :P Lol, pa kuru laiku mani nonesa? :D Eh, vajadzēja laikam ātrāk armiju būvēt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 haha, nezinu kā ir citās līdzīgās online spēlēs, bet tas laikam tām ir raksturīgi, ka viss notiek, kamēr pats nemaz neesi klāt. vnk kārtējo reizi ielogojies un jau skat, kāds pārsteigums, game over! :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted March 14, 2010 Report Share Posted March 14, 2010 haha, nezinu kā ir citās līdzīgās online spēlēs, bet tas laikam tām ir raksturīgi, ka viss notiek, kamēr pats nemaz neesi klāt. vnk kārtējo reizi ielogojies un jau skat, kāds pārsteigums, game over! :D:D:D Travianā tā nebija, tur armijia bija diezgan ilgi jāstaigā :) Šeit tas notiek pāris minūtēs... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
2easy Posted March 15, 2010 Report Share Posted March 15, 2010 Janka cīnies!!!!!!! neļauj taču visādiem "testētājiem" kāpt sev uz galvas! tu jau pats zini, kas ir jādara: UPDATE city SET owner_id = 'Janka' WHERE owner_id = 'martins1024' OR owner_id = 'enoyhs' vai ne? :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts