Jump to content
php.lv forumi

Stratēģiskā web spēle - warxy.com


Recommended Posts

  • Replies 202
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

hehe, un respektam arī, lai kurš katrs garāmgājējs neiehavo tavu pilsētu ;)

 

vēl codez varētu uztaisīt tādu fīču kā neredzamība (droši vien abonējama par sms). tipa pilsētas tiek nomaskētas un no gaisa nevar redzēt! :P tipa lai var droši attīstīt pilsētu un neviens nebrūk virsū pa to laiku

 

aa un vēl varētu būt arī kkāda neievainojamība vai neitralitāte, kad noteiktu laiku neviens nedrīkst/nevar uzbrukt pilsētai ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

Šorīt ieskatījos Warxy, domāju, codez tak īstenībā būs bijis tik kruts kā viņš te visiem stāstījis un spēlītei būs vismaz pieaudzis spēlētāju skaits nu uz pāris simtiņiem, bet nē - tie paši 25, laikam cilvēki, kam tiešām nekā cita dzīvē nav, tur kaut kādus punktus sev saģenerējuši! Vecais, vai nu tu savas spējas esi pārvērtējis (runāji tu vairāk, nekā spēj - tas ir raksturīgi muldoņām starp citu), vai arī tu vienkārši "klusām slēp" savas "patiesās spējas", par ko es nereāli ierēcu! :D Domāju, ka tu esi viduvējais indiešu frīks un nav ko tev zīmēties, gaidam no tevis LABĀKU garadarbu, bet pagaidām nekas...

 

Jebkurā gadījumā, codez - laiks ir atzīt, ka tava spēlīte ir FAIL!!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Jāatzīts, ka 0.1.0 versija tiešām ir diezgan liels fail kā tu saki, jo atklāju dažus major bugus db arhitektūrā un spēles dzinēja loģikā, kurus izlabot var vai nu ar neglītiem un smagiem workaroundiem, vai arī pārtaisot daļu spēles dzinēja aprēķinu kodola. Izvēlējos otro un nu jau pārtaisīšana iet uz beigām, tā ka drīzumā jau var gaidīt 0.2.0 versiju ar daudziem papildinājumiem, kurus tie daži, kuri testēja spēli, uzskatīja par nepieciešamiem.

Lai kā gribētos veltīt šim projektam vairāk laika, kaut kas ir arī jāpelna dzīvošanai.

Link to comment
Share on other sites

Labāk taisi citu spēli ar citu ideju! Šīs spēles ideja diemžēl ir izgāšanās! Tā nu tas ir, jo pirmkārt - "spēlējamības" un grafikas ziņā krietni labākas spēles bija jau 90tajos gados, otrkārt, arī online spēles tagad jau ir daudz daudz krutākas, tu vienkārši paņēmi par "paraugu" laikam krievu tīņu ražojumus, kurus savējie urļaki sīkie vien savā starpā spēlē. Es līdz tādam līmenim nenolaistos! Tad labāk netaisīt NEKO, nekā taisīt SŪDU! Jo sūds tomēr smird, salīdzinot ar svaigu gaisu! :)

Link to comment
Share on other sites

Tad labāk netaisīt NEKO, nekā taisīt SŪDU! Jo sūds tomēr smird, salīdzinot ar svaigu gaisu! :)

 

Tur jau tā lieta, ka sūdi smird, bet nauda nesmird. Tā pati ferma, gan draugiem, gan Facebook versija. Nu reāli sviests, bet Facebook versija ir pasaulē spēlētākā online spēle ar 70 miljoniem unikālu spēlētāju mēnesī un pelna virs 20 miljoni $ mēnesī.

Tā, ka galveinais ir nevis vai smird, vai nē, bet cik tas var ienest naudu - mācies, mācies, kamēr es tevi par velti mācu, ja tev vēl jāmācās tādas elementāras lietas. :)

Edited by codez
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...