Jee Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Kaa es varu uploadot atveertu mapi? Piemeeram man ir mape galerija, un zem mapes galerija ir apaksmapes. Un tajaas mapees ir php fails kursh uploado sho mapi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted October 4, 2004 Report Share Posted October 4, 2004 Ko no kurienes uz kurieni jāuploadu? īsti nesapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Viņš grib, lai no HDD varētu uz galerijas apakšfolderi nouploadot veselu mapi ar bildēm uzreiz. Būs vien jāņem/jāraksta pašam kāds softs/java applets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 vai arii kaads arhivators jaaizmanto, lai visus vienaa failaa vareetu nosuutiit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jee Posted October 5, 2004 Author Report Share Posted October 5, 2004 Es ne taa paprasiju! Piemeeram man ir mape galerija un tur mape tests. Ieksh mapes tests staav php fails ar shaadu kodu: if ($_GET[upload]=="true") { @copy($_FILES[fails][tmp_name], "galerija/tests/".$_FILES[fails] [name]); echo"Fails pievienots!"; } elseif(!isset($_GET[upload])) { echo" <form method=\"post\" action=\"upload.php?upload=true\" enctype=\"multipart/form-data\"> <p><strong>Noradit failu:</strong><br> <input type=\"file\" name=\"fails\" size=\"30\"></p> <input type=\"text\" name=\"name\"> <p><input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Pievienot Failu!\"></p> </form>"; } NU es gribeeju zinaat, kas ir jaaraksta galerija/tests vietaa, lai shis php fails uploadot to mapi kuraa vinjsh atrodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
рпр Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 manupraat tu uzpraiiji to pashu, ko ieprieksh. mapes nevar caur <input type=file/> uzlaadeet. caur katru inputu var tikai vienu failu, ja gribi vairaakus taisi vairaakus inputus vai domaa citu sisteemu, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 tikuntā nesapratu . / vai teu jāzin mapes nosaukums? tad ņem nost enctype=\"multipart/form-data\", lai tas faila/mapes nosaukums tev ietu kā parasts strings. un tad no tā visu līdz pēdējam /. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital-X Posted October 5, 2004 Report Share Posted October 5, 2004 Arii iisti nesapratu :/ beet.... kaa jau zini mapi uploadot nevar, un peec ieprieksheejiem, noraadiijumiem vai arii kaads arhivators jaaizmanto, lai visus vienaa failaa vareetu nosuutiit. Tad izmanto shot te: http://www.phpclasses.org/browse/package/945.html un visa lieta dariita! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts