Jump to content
php.lv forumi

Apskatiit dazhaadas e-pasta adreses ar skriptu


azpage

Recommended Posts

Vai ir iespeejams uztaisiit taadu skriptu, kursh var piesleegties klaat vienalga kaadai eksisteejoshai e-pasta adresei(bez pop3 vai imap) un ieguut sarakstu ar vestuleem? Gribeetu uztaisiit skriptu, kursh ieguust vestulju sarakstu un parveido to wml kodaa, lai caur wapu uz mobilaa vareetu apskatiit vestules.

 

Neesmu taisiijis e-pasta parluukus, tapeec arii veleetos uzinaat, kaa uztaisiit to izmantojot pop3 protokolu?

Link to comment
Share on other sites

Nesaprat, tu gribi ar POP vai bez POP to izdarīt. Ja bez, tad tas būs iespējams vienīgi tad, ja lapa atbalsta html pieeju meilam. Tad var veikt http pieprasījumus un tādā veidā dabūt datus. Ja gribi ar POP, tad arī nāksies papētīt POP specifikāciju, tb kādas komandas jāsūta, lai dabūtu datus no meil severa ārā. Bet vispār tas ir izdarāms.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

gribeeju uzprasiit, vai shis uzdevus ir izdevies,jo es pats tagad arii kautko liidziigu skatos, nekad jau pirms tam nekas taads iisti nav dariits, tapeec ljoti interesanti:

  • pieliku imap moduli, straadaa, bet piekonekteeties var tikai vienam lietotaajam - nobody, jo laikam tas ir apache lietotaajs
  • rakstot imap_open lietotaaja un paroles parametra laucinjos var rakstiit ko grib vienmeer atver nobody mailboxu
  • pie server straadaa tikai INBOX, ierakstot kautko citu, saka, ka nevar atveert striimu
  • peec tam konstateeju, ka nav nemaz uzinstaleets imap serviss :D, vieniigais, kas ir tas ir smtp, bet tas shajaa gadiijumaa nebuus iistais.
  • bet tagad nemaz negribu imap servisu instaleet, ja jau var nolasiit nobody mailus, tad kaa vareetu nolasiit arii citu lietotaaju mailus?

kaadas idejas?

Link to comment
Share on other sites

Es saaku to taisiit ar socket funkcijaam, tikai pop3 un smtp atskiiras porti. Meeginaaju gan tikai inboxa mailu nolasiit, tur viss izdevaas, bet pie taa arii apstaajos, jo nesanaaca vairs laika eksperimenteet. Vaareeju gan ieguut sarakstu, gan apskatiit, kaadu konkreetu mailu.

Link to comment
Share on other sites

es uz vienas kastes uzliku imapu un viss aizgaaja, bet uz citas kastes imapu neliku, nav arii tur pop, bet mailus lasu no mailboksa, pa taisno pats izparseeju mailus. vieniigais miinus, ka tam mailboxam jaauzliek lai anoniimie var lasiit, ja grib caur webu skatiities, vai arii jaapalaizj speciaals serviss ar citaam tiesiibaam utt, bet nav tik traki.

Link to comment
Share on other sites

no tutorialjiem skatoties un pamainotkaut ko izradijas ka itin viegli ir to visu uzsakt, jo saraksts tiek ieguts, bet logins aiziet diezgan ilgi:(

 

<?php
$MAILSERVER="{pop.apollo.lv:110/pop3}";
$link=imap_open($MAILSERVER,$PHP_AUTH_USER,$PHP_AUTH_PW);
$headers=imap_headers($link);

for($x=1; $x < count($headers); $x++) {
   $idx=($x-1);
   echo "<a href=\"view.php?num=$x\">$headers[$idx]</a><br>";
}
?>

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...