KarlisBa Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Sveiki! Cik esmu papētījis lielākus un mazākus portālus, tad vienmēr ir mazās profila bildes un lielās, bet teiksim man ir mājas lapa, kur tā profila bilde ir relatīvi mazsvarīga, bet gan tikai tādai virspusīgai informācijai. Man lapā kā lielākā profila bilde tiek attēlota 80x80 un kā mazākā 40x40. Vai šādā gadījumā ir jēga uz servera pieglabāt gan lielo bildes formātu gan mazo, jo reāli jau faila lielumi tur maz atšķiras? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 nu ja pareizi nokonvertē tad faila lielumi var atšķirties uz pusi ... bet šajā gadījumā domāju ka var mazo neveidot ... ja bilde nav lielaaka par 80x80px Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGrevis Posted January 21, 2010 Report Share Posted January 21, 2010 Nu labāk tomēr veidot gan, jo lapas ielādes laiks būs ātraks, jo standarta variantā būs jāielādē tikai mazās profiola bildītes. :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted January 22, 2010 Report Share Posted January 22, 2010 Man lapā kā lielākā profila bilde tiek attēlota 80x80 un kā mazākā 40x40. 40 pikseljos tapat neko nevar saprast, un manuprat vspar nav jega no tas bildiites... tad jau labak ikkonninju, ka apaksa ir bilde, nevis saspiestu liidz 40pikseljiem ( standarta WIN ikoninja ir 32X32 pikselji... tad iedomajaties kaa izskatas foto .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts