Jump to content
php.lv forumi

isset..


IBEX
 Share

Recommended Posts

Sveiki, ir sekojoša problēma, man ir šāds skripts, viņš rāda man visus issetus vienā lapā..

Aj, ar piemēriem būs vieglāk izskaidrot manu problēmu..

 

Šeit rādās visas video kategorijas..

Šeit viņš izveilk to kategoriju kuru kāds ir gribējis un rāda kas tajā kategorījā ir iekšā..

Nu un tad beidzot ir pats video

 

// Visas šīs lapas rādās, kā viena lapā..

Man sanāk index.php?page=video&cat=1&video_id=1 bet viņš rāda video/video&cat=1/&video_id=1 lapas vienā lapā, jeb kurā kur es spiežu.. Kas vainā varētu būt?..

<?php

//VIDEO

if(isset($_GET['video_id']) && is_numeric($_GET['video_id']) && $_GET['video_id'] > 0)
Nu un tad beidzot ir pats video
           }
           else
           {
               echo "nau video ar tādu id";
           }
       }
       else
       {
           	echo 'Ej un izpīpē kas par errrrrrroru!';
       }

//VIDEO NO KATEGORIJAS

if(isset($_GET['cat']) && is_numeric($_GET['cat']) && $_GET['cat'] > 0)
       {
Šeit viņš izveilk to kategoriju kuru kāds ir gribējis un rāda kas tajā kategorījā ir iekšā..
           }
           else
           {
               echo "Nau tāds id";
           }
       }
       else
       {
           echo 'Kārtējais errrrrrors!';
       }

//VISAS KATEGORIJAS    

if(isset($_GET['page']))

{
Šeit rādās visas video kategorijas..
}
?>

Link to comment
Share on other sites

if(video) {
skatamies video
}
elseif(kategorija) {
skatamies kategoriju
}
else {
skatamies visus video
}

 

izmanto elseif aiz if nevis pliku if

Link to comment
Share on other sites

Labi, http://paste.php.lv/9d582200f4f1d34f174a86d6dafa647b?lang=php - tāds lūk man ir dotajā grīdī..

Viss itkā iet labi, tikai daļa šī neiet.. cik noprotu tur arī elseif jāliek vidējā?..

Man vajadzētu lai iet tā kā manā lapā, kas ir man dotajā brīdī, tikai mjā..

Lai vai kā, lūdzu kāds nevar salikt visu man pa plauktiņiem? [LŪDZU]

<?php if($vvv)
           {
			echo "Ja $vvv der, tad rādam visu kā vajag..";
           }
           else
           {
               echo "Nau rezūltātu";
           }
       }
       else
       {
           echo 'Error!';
       }
?>

 

<php if(isset($_GET['video_id']) && is_numeric($_GET['video_id']) && $_GET['video_id'] > 0) {

}
elseif(isset($_GET['cat']) && is_numeric($_GET['cat']) && $_GET['cat'] > 0) {

}

else {
echo "sākuma lapa";
}
?>

Link to comment
Share on other sites

if(isset($_GET['video_id']) && is_numeric($_GET['video_id'])) {
echo 'Izvadam padoto video.';
}
elseif(isset($_GET['cat']) && is_numeric($_GET['cat'])) {
echo 'Izvadam video, kas atrodas padotajā kategorijā.';
}
elseif(isset($_GET['page'])) {
echo 'Izvadam sākuma lapu.';
}

 

Nezinu kas tie par $vvv mainīgajiem, tamdēļ izlaidu, nafig tādus vajag.

Link to comment
Share on other sites

<?php if($vvv)
           {
                               echo " 1 Ja $vvv der, tad rādam visu kā vajag..";
           }
           else
           {
               echo " 2 Nau rezūltātu";
           }
       }
       else
       {
           echo ' 3 Error!';
       }
?>

1 pārbauda vai $vvv ir normāla .. Ja ir, tad rāda visu informācīju par video vai kategoriju..

2 Ja nau kateegorijas ar tadu id vai atiecīgi video ar tadu id..

3 kkāds errors vispārīgs.. nepatīk tur links piemēram video?=cat=asdasd .. - uz tadu linku vinsh izmetis error.. Tākā tas viss ir ļoti vajadzīgs.. :/

Link to comment
Share on other sites

kāda nozīme tai pārbaudei vai asdasd satur ciparus vai burtus, tāpat izvelkot no datubāzes atgirzīs kautko vai neatgriezīs, ja neko neatgriež no db, tad izvadi erroru. jo tad jau pie pārbaudes būtu jāliek arī pārbaude vai tāds ieraksts eksistē, nevis tikai tie burti. nu ja jau esi tik gudrs, tad saliec pats if kā vajag.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Netieku skaidrībā, kāpēc man nefunicē jau labu laiku lietotais šis:

 

<a href="index.php?do=par">Sākumlapa</a>

<a href="index.php?do=pieslegt">Pieslēgties</a>

 

<?php

 

if($do == "par"){ include("titullapa.php"); }

 

elseif($do == "pieslegt"){ include("admin.php"); }

 

 

else{ include("titullapa.php"); }

?>

 

Varbūt tas saistīts ar php serveri?

Šobrīd mēģinu uz AppServ 2.4.4

Edited by v.art.s
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...