Jump to content
php.lv forumi

Ar PHP5 neveiksmiigi vienojamies pie MySQL 4.1


jb4

Recommended Posts

Taatad. WinXP. Apache2. PHP5.0.1. MySQL4.1. Vecaa probleema ar autorizaaciju. Kaa zinaams jaunajiem MySQL ir jauns autorizaacijas protokols, bet php liberinjos ir izmantots vecais. PHP5 versija naak kopaa ar 3.23.57 liberinjiem !!! Kur dabuut man attieciigo liberinju libmysql.dll, kas der prieksh MySQL 4.1? Tie, kas naak kopaa ar MySQL, neder (meeginaaju visaadi). Un nesakiet man lietot OLD_PASSWORD, jo to man nevajag. Man vajag, lai PHP skrien ar MySQL4.1 api. Paldies, ka uzklausiijaat.

 

P.s. Foruma admini: es nevaru savaa Firefox+WinXP normaali rakstiit garumziimes (man jaaizmanto labais Alt taustinjsh), jo aktivizeejas mulkjiigie hotkeys posta ievadiishanai.

Link to comment
Share on other sites

Ja būtu palasījis manuāli, tad zinātu, ka pie MySQL 4.1 jāslēdzas caur jauno API, kura php extensions atrodas failā php_mysqli.dll nevis php_mysql.dll (kā agrāk). Tā ka atliek eneiblot jauno extensionu un lietot MySQLi (Improved MySQL) funkcijas. ;)

Un PHP5 versija nenāk tikai ar 3.23.57 libērijiem, bet gan abiem - veco un jauno. Vecais ir libmysql.dll un php_mysql.dll, bet jaunais ir libmysqli.dll un php_mysqli.dll. Tā lūk.

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...