vipijs Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Taisu savu pirmo lapu, vienkārši esmu jau sadalījis lapu 4 daļās, bet ja gribu starp viņām piemēram izdarīt, lai starp viņām ir vertikāla svītra, kā es viņu varu dabūt? Izskatās uzreiz, ka sadala viņu vairākas slejās, bet arī ka varu uzlikt cik gara ir, ja to var izdarīt :) Ceru uz jūsu atsaucību! Man ir šādi uzliktas tās slejas [qoute].kopa { width: 800px; height: 600px; margin: 0 20%; background: transparent; } .left { width: 200px; height: 400px; float: left; background: transparent; } .vidus { width: 400px; height: 400px; float: left; background: transparent; } .right { width: 200px; height: 400px; float: right; background: transparent; }[/qoute] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 ir tāds CSS elements kā border border, border-left, border-right e.t.c. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipijs Posted December 18, 2009 Author Report Share Posted December 18, 2009 ir tāds CSS elements kā border border, border-left, border-right e.t.c. Nu un man starp tiem visiem ir jāliek katram ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 A davai ka vispirms pamācies: http://www.htmldog.com/guides/ http://wsc.opera.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipijs Posted December 18, 2009 Author Report Share Posted December 18, 2009 Es jau taisu un reizē vēl mācos no neta, tā kā vienkārši neesmu ticis vēl tik tālu par border-left border-right utt. tā kā gribu, lai kāds pasaka priekšā, lai pēc tam varu atcerēties un zināt :) Un nevajag uzreiz man brukt virsū Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted December 18, 2009 Report Share Posted December 18, 2009 Varbūt nebūtiski, bet nebūtu pareizi nosaukt koda mainīgos, vai ko tamlīdzīgu dažādās valodās... .left { } .vidus { } .right { } Varbūt Tu nezini kā latviski ir 'left'? Vai arī kā ir 'vidus' angliski? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vipijs Posted December 20, 2009 Author Report Share Posted December 20, 2009 Varbūt nebūtiski, bet nebūtu pareizi nosaukt koda mainīgos, vai ko tamlīdzīgu dažādās valodās... .left { } .vidus { } .right { } Varbūt Tu nezini kā latviski ir 'left'? Vai arī kā ir 'vidus' angliski? :) Atrada lietu par ko piekasīties, te ir citi, kas vispār gvelž pēdējās muļķības tiem varat iet piekasīties, bet es prasu normālu lietu, bet sāk čakarēties par to kādi ir izvēlēti vārdi. Paldies par to pašu neko :D Bet vairāk man nevajag tās vertikālās svītras. Varat slēgt ciet tēmu, vai arī atstāt vaļā, kur varēs pakrāt postus - dirš***es viens uz otra. Paldies par uzmanību! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morphius Posted December 20, 2009 Report Share Posted December 20, 2009 (edited) Uh kas par asiem vardiem :D Tā nav piekasīšanās, bet 'tā starp citu, garāmejot, maz ieteikums'. Manis pēc vari izmantos šādi...es uzskatu ka tīri normāli izskatās... .向左 { } .集中 { } .纠正 { } PS Translate to Chinese(Simplified) Edited December 20, 2009 by Morphius Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maris-S Posted December 21, 2009 Report Share Posted December 21, 2009 Paņem pirmajai kolonai piedefinē sekojošu css: border-right: solid 1px silver; Trešajai kolonai tādu pašu border-left. Krāsu un platumu ieliec pēc vajadzības. Ņem vērā ka kopējais kolonas platums būs summa no pašas kolonas platuma un bordera platuma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts