Rahard Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Sveiki! Esmu izveidojis mazu cms sistēmu. Pievienot , Dzest , Labot zinas utt, bet esmu nonacis strupcela, jo nekadigi nespeju izveidot sadi: Respektivi es velos lai pirma zina ir liela piemeram 600px, bet nakosas 2 ( kas vecakas par to zinu kas ir 600px ) butu 300 px lielas...platuma..Es ceru ka jus uzcerat manu ideju un varesiet kaut ka palidzet. Paldies jau ieprieks. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 $i = 0; foreach ($zinas as $zina){ if ($i++ == 0){ // width 600px }else{ //width 300px } } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted December 11, 2009 Report Share Posted December 11, 2009 Doma tā pati, tikai foreach vietā ir while. attiecīgajā vietā nostilo vajadzīgo elementu. $i = 0; .. while (..) { echo (++$i < 2) ? "$i. 600px" : "$i. 300px "; }; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
So sick! Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Vēl jav var arī izveidot 2 skriptus. Vienā skriptā lai rāda to 1 postu ar lielumu 600px un otrā skriptā lai rāda 2 un 3 jaunumu ar 300px lielumu.. Vienīgais šis nav tas labākais risinājums.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted December 13, 2009 Report Share Posted December 13, 2009 Vēl jav var arī izveidot 2 skriptus. ..Vienīgais šis nav tas labākais risinājums.. To vispar nevar nosaukt par risinajumu, tas vienkarshi ir marazmatiski .. Vienozimigi kostrukcija IF Un ja atskiras tikai paris parametri tad neparakstiit visu izvades dalju bet vienkarshi pamainiit platumu ( un ja vajag tad velkautko) // kadu varjantu izmanto foreach ($zinas as $zina){ VAI while (..) { VAI pat for(..){.. nav butiski.. $i = 0; .. while (..) { if($i<1) { // te ir 1 zinjas parametri // piemeram platums un izcelsana boldaa $pltums=600; $bolds1='<b>'; $bolds2='</b>' } else { // te ir 2 zinjas parametri // piemeram platums un NEizcelsana boldaa $pltums=300; $bolds1=''; $bolds2='' } $zinjas =<<<END <div style="width:$platums px;"> $bold1 tava zinja $bold2 </div> END; }; echo $zinjas; Shads varjants tev dos iespeju izmantot vairakus mainiigos parametrus un Neparrakstiit visu izvades dalju, Piedevam var jau nevadiit visu pa taisno araa, bet saglabat mainigajaa, un pec tam attiecigajaa HTML vietaa iezvadiit .... Buus daudzmaz atdaliits PHP no HTML ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rahard Posted December 17, 2009 Author Report Share Posted December 17, 2009 Itkā viss butu ok..zinas paradas utt, bet lieta tada ka pirma labi paradas 624px un parejas 310 px;.. bet ka man dabut, lai tas parejas ir pa divi blakus? $i=0; while($rez = mysql_fetch_assoc($izs)){ #print_r($rez); if($i==0){ $height = '150px'; $width = '624px'; }else{ $height = '90px'; $width = '310px'; } echo " <div class='Saturs'> <div class='nosaukums'>".$rez['nosaukums']."</div> <div class='datums'> date: ".$rez['newdate']."</div> <div style='height: ".$height." ".$width." ;' class='teksts'>".$rez['raksts']."</div> <br> <div id='lasi'> <a class='links' title='".$rez['title']."' href='?raksts='".$rez['id']."'&sadala=".$rez['sadala']."'> <font face='Tahoma' style='font-size: 8pt'>read more -></font> </a> </div> <br> </div>"; $i++; } ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts