rudzis Posted September 12, 2004 Report Share Posted September 12, 2004 Man vajadziigs, lai rakstot saitaa rakstu, vareetu posteet php vai html sourci, un nekaadi html kodi, vai pasarg dies' veel php neizpildiitos. Adminoshanai html griezt nost nevaru, jo rakstu pievienoshanai man tas ir vajadziigs. Es, piem., lai smuki ieraameetu kaadu kodu lietotju <blockquote class="code">kods</blockquote> Ja es tai raamii ielieku piem. <b> tagu tad vinsh maita izpilda un padomaajiet kas notiek ar <h1> tagu ... :) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 $_POST['text']=htmlspecialchars(stripslashes($_POST['text'])); Link to comment Share on other sites More sharing options...
neonz Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 (edited) Man vajadziigs, lai rakstot saitaa rakstu, vareetu posteet php vai html sourci, un nekaadi html kodi, vai pasarg dies' veel php neizpildiitos. Adminoshanai html griezt nost nevaru, jo rakstu pievienoshanai man tas ir vajadziigs. A tu kaa to iedomaajies, PHP scenaarijs "uzminees" kad tu postee HTML kodu un kad tev vaig to HTML "admineeshanai" (blockquote, utt...)?! Vieniigais ko varu ieteikt, ar htmlspecialchars() konvertee HTML kodu uz skataamu nevis izpildaamu formu un papildus ievies kaukaadu bbCode-veida pseidokodu, ko konvertee uz HTML ar str_replace(). Admin formaa vareetu izskatiities shaadi: Mees te varam liekt ierakstus [b]arii boldaa[/b] [blockquote] shis ir citaats <p>kuraa HTML tagi paraadaas kaa tagi</p> [/blockquote] Edited September 13, 2004 by neonz Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted September 13, 2004 Author Report Share Posted September 13, 2004 Bet kaadu tieshi BBCode vinsh ieviesh, un kaa lai noraada citaatam class? Vai tad derees [blockquote class=code]citaats[/blockquote] ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted September 13, 2004 Report Share Posted September 13, 2004 Nē Redzi, automātiski tā nekas nenotiksies, tev pašam jāparkonvertē tas BBCode kods būs uz īsto htmlu: 1) pieleto to htmlspecialchars() funkciju teksta gabalam, lai korketi attēlotu īstos html tagus 2) pārkovertē BBCode -> HTML 3) un tikai tagad izvadi to tekstu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudzis Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Nu ok, bet spriezjot peec topika virsraksta, man vajadziigs arii lai citaataa vareetu iekraasot php stringu. Ir iespeejams kaadai teksta daljai likt sadaliities pa kraasaam? Taa kaa ar highlight_string(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts