Karlis02 Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Sveiki. Es esmu saskāries ar tādu problēmu, ka ir nepieciešams izveidot ekrānšāviņus no office dokumentiem. Negribas tos veidot ar roku katru bildi, vai ari izmantot kautkādas palīgprogrammas, bet vienkārši ar php tos izveidot. Mana problēma ir tāda, ka nevaru atrasts ar kādu funkciju tos varētu veidot. Varbūt kāds ir saskāries ar līdzīgu problēmu un ir to atrisinājis? Vai varbut pat ar php to nevar nemaz izdarit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted November 23, 2009 Report Share Posted November 23, 2009 Pliks php to diezvai spēs izdarīt. Būs vajadzīgs serveris ar uzinstalētu office programmatūru, jāver fails vaļā un jātaisa ekrānšāviņš ar imagegrabwindow() vai imagegrabscreen() Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 šīs abas fcijas darbojas tikai uz windows. visprātīgāk ir no dokumenta saglabāt konkrētās lapas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted November 24, 2009 Report Share Posted November 24, 2009 odf failos (zip) iekšā ir folderis Thumbnails ar screenshotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts