xmas12 Posted November 9, 2009 Report Share Posted November 9, 2009 (edited) Sveiki. Esmu uztaisijis scriptus un skatosdaudziem tādi ir nepieciešami un tad nu šeit es liksu skriptus kurus es varu piedāvāt! 1. --> Video sadaļa ar ar šādām iespējām( Pievienot, dzest, komentet skatities ) Bilde: 2. --> SMS SHOP kas darbojas uz Fortumo.lv :) Iespējas kad var pardod par cenu kadu tu izveeleis fortumo.lv . Failsu var pievienot tikai caur php failu, admin panelis nav bet ganjau kādas tas ir vajadzīgs! Bilde: 3. --> File Upload sistēma. Failu uploada sistēma kad katrs kurš grib var iejeit un uplodot jebkuru failu kuru viņš vien vēlās, scriptam ie pieejams noteikumu sadaļa, top100 aukģsuplādēties faili, kontaktu sadaļa un script ir loti vienkārš bet labs! Bilde: Updeitoju , Tagad pieviejoju 3 preci! Par katru no skritpeim man gribēros 5 ls (Cenu vēl var runāt) , varētu jau atdot pa brīvu, bet esmu parādā un tpc šādi sanāca. Vairāk info pa ēmailu : electr12@inbox.lv vai sūtat vēstuli šajā forumā! Edited November 16, 2009 by xmas12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 11, 2009 Author Report Share Posted November 11, 2009 Update / Pievienoju 3šo failu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted November 11, 2009 Report Share Posted November 11, 2009 Krāsu salikumi krimināli, cērtās acīs, izlasīt lāga nevar.. "Valodiņa" vietām arī /labā/... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 12, 2009 Author Report Share Posted November 12, 2009 Nu dažviet jā man klibo tie burti, ir kļūdas, bet cerams varat saprast! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 Par pāris stundu (lielākais) darbu gribi 15ls? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 A kas vainas? Cik tad ir tava stundu likme? 15Ls pa dažām h ir pat ļoti OK. Īpaši ja tā rezultātā ir izveidots kaut kas gatavs un labs. Cita runa ir par šiem "skriptiem", par kuru kvalitāti es šaubītos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 Par pāris stundu (lielākais) darbu gribi 15ls? Var jau pirkt katru script atsevišķi es jau nesaku lai visus uzreiz pērk! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raimis58 Posted November 13, 2009 Report Share Posted November 13, 2009 ahh, sapisies gudriba... Vinsh sava shopa to veikalu pa 95sant pardod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 13, 2009 Author Report Share Posted November 13, 2009 ahh, sapisies gudriba... Vinsh sava shopa to veikalu pa 95sant pardod... Tas nav tiesi tāds pats, vnk tas teksts ir tāds! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Taja video sadaļa, viens lietotājs var izdzēst visus video? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 Dzest video funkciju varizmantot tikai admins, ja to tā uzliek! vai arī vardzest katrs lietotajs tos video kurus viņš pats ir pievienojis! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
false Posted November 14, 2009 Report Share Posted November 14, 2009 Dēmo iedosi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted November 14, 2009 Author Report Share Posted November 14, 2009 (edited) Kurš grib pirkt, tas man uzrakasta uz skype, vai emailu vai PM , un tad iedodu demo, ja tiešām velas pirkt nevis akstās! Edited November 14, 2009 by xmas12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts