Jump to content
php.lv forumi

[Pamācība] Pelni netā!


xmas12

Recommended Posts

Sveiki. Tgaad pastastisu mazliet par manu plenisanu Interneta! :) . Sis veids ir loti izdevigs un aiznem maz laiku. Ir ari veiktas izmaksas latviesiem!

 

Izmaksas varat apskatit seit:

 

http://www.pinbux.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42'>http://www.pinbux.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=42

un

http://www.pinbux.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=64'>http://www.pinbux.com/forum/viewtopic.php?f=7&t=64 .

 

Izmaksa tiek veikta uz Paypal vai Alertpay un loti atra veida. uz ALertpay nosuta 1 sekundes laika bet uz paypal mazimums 5 minusu laika ! Tatad pastastisu ka ar pinbux rikoties!

 

Ejam uz http://www.pinbux.com/ ( registrejamies zem manim jo iegusiet vairak naudu jo es busu aktivs! ). kad esam iegajusi tad spiezam Register (auksa) . Tad registrejamies, ievadam visus datus. Pectam jums uz emailu atnaks apstiprinajums lai varetu pectam ielogoties :) . Ieejam epasts un uzejam uz apstiprinajuma adreses

un apstiprinam savu kontu. Kad tas izdarit tad meiginam ielogoties. SPiezot auksa Uz login. Ielogojamies un tad spiezam View Ads . UZpiezot redzesim Zilas tadas ka mapites un tas nozime kad tas ir reklamas kuras tu vari apskatit ( pirmo reizi tas bus cetras ) . UZpiezam uz vienas un tad atversies jauna lapa reklamas. Gaidam kadas 20-30 sekundes un tad paradisies Kreisaja puse bilde uz kuras ir zipari. Un tad labaja puse atrodam tadu pasu bildi un uzklikskinam uz vinas

un tad ari pirma reklama tikusi apskatita un ta izdaram ar visam reklamam! Un pectam kad esam visas reklamas apskatijusi tad savu konta bilanci varat apskatit kreisaja puse pie (Account balance $0.80) vai kada sumaa buus jums. Tas ari butu viss :). Veiksmi pelnisana!

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...