Kemito Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Rayner PM uzraksti gan jau ka iedos to versijU! Reāli viņš to kodēja, un skripts ir ZAGTS moderators varētu azislēgt vismaz zagļiem šo vietu like that kko! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayeR Posted September 25, 2009 Report Share Posted September 25, 2009 Rayner PM uzraksti gan jau ka iedos to versijU! Reāli viņš to kodēja, un skripts ir ZAGTS moderators varētu azislēgt vismaz zagļiem šo vietu like that kko! :) Es jau vakar vinam rakstiju saistiba par to shopu.. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Es ari rakstiju, bet atbildi vel neesmu sanemis. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Blin fox, neko nav kodējis, to visu kodējsi ir Worrmy un dizianu un script visu fox ir zadizs, vinam par šo vēl būs sūdi , ko ieniegums par zagšanu ir iesniegts! Takā labāk ieteiktu nepikt zagtu kodu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RayeR Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Blin fox, neko nav kodējis, to visu kodējsi ir Worrmy un dizianu un script visu fox ir zadizs, vinam par šo vēl būs sūdi , ko ieniegums par zagšanu ir iesniegts! Takā labāk ieteiktu nepikt zagtu kodu! Saubos ka kads vispar ir pircis to skriptu.. :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamesons Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 tad sanak, ka SaMay ari tikai mak braukt ar muti? njaa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
duplets Posted September 26, 2009 Report Share Posted September 26, 2009 Visticamāk, ka skripts ir nogopīts. Ar šo kretīnu ir pieredze tieši ar šito šopa izstrādi pirms kāda laika pieteicos , sarunājām visu ar naudām un izpildes laiku, kad bija gatavs darbs, pēkšņi viņu (foxcs) sāka pārņem tjip kkādas šaubas vai es pēc naudas saņemšanas skriptu viņam sūtīšot, tāpēc, lai vispirms sūtot skriptu, un tik pēc tam sūtīšot man naudu. Uzreiz sapratu, ka veltīgi esmu izšķiedis savu dārgo laiku un pasūtīju kretīnu tālāk, liekas, ka vnk kāds ir kritis pa upuri viņa diršanai, un tagad noteikti pārdod skriptu par kuru pats reāli nav samaksājis. Šitādiem varu pateikt tikkai vienu - naivi ir domāt, ka tu te tagad droši varēsi programmētāju forumā pārdod gopītu skriptu. Atvainojos par izteicienu, bet - mirsti dauni! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 foxc izgaazies :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted September 27, 2009 Report Share Posted September 27, 2009 Visticamāk, ka skripts ir nogopīts. Ar šo kretīnu ir pieredze tieši ar šito šopa izstrādi pirms kāda laika pieteicos , sarunājām visu ar naudām un izpildes laiku, kad bija gatavs darbs, pēkšņi viņu (foxcs) sāka pārņem tjip kkādas šaubas vai es pēc naudas saņemšanas skriptu viņam sūtīšot, tāpēc, lai vispirms sūtot skriptu, un tik pēc tam sūtīšot man naudu. Uzreiz sapratu, ka veltīgi esmu izšķiedis savu dārgo laiku un pasūtīju kretīnu tālāk, liekas, ka vnk kāds ir kritis pa upuri viņa diršanai, un tagad noteikti pārdod skriptu par kuru pats reāli nav samaksājis. Šitādiem varu pateikt tikkai vienu - naivi ir domāt, ka tu te tagad droši varēsi programmētāju forumā pārdod gopītu skriptu. Atvainojos par izteicienu, bet - mirsti dauni! Pareizi vien ir, nafig vinu vispār, es labāk forumā kko rakstu , jautāju un mācos no savām kļūdām un citreiz zinu savu kļūdu. Nevis nozogu kaa vins citiem un pectam pardodu pa daargu naudu, fox tinies prom no sejienes un miers buus, savadaak te baigi kruto metā! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
80MXM08 Posted October 7, 2009 Report Share Posted October 7, 2009 UTF-8 W/O BOM arī jābūt, tikai vēl META vajag norādīt ka tas tev ir UTF-8 nevis kas cits Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martiny18 Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Ziemeli pats tu LOL pareizi vinjs visu uzraxtija :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Martiny18 -> kda jega bija celt augshaa vecu topiku? piedevam ar pilniigi nejedzigu komentu Par kapraci piestraada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 5, 2011 Report Share Posted March 5, 2011 Nu cilvēks vismaz ir lietojis search, par kā nelietošanu paši vien pārmetam:) Nepaskatījās laikus, visa viņa kļūda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts