ray Posted April 9, 2010 Report Share Posted April 9, 2010 Tavi iekopētie domēni izskatās stipri par maz + daži no tiem vairs neeksistē. Kā arī terehost.lv nestāv uz tā paša servera, kur stāv mazcenas hostings. P.S. Bandwidth visiem plāniem ir vienāds. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
toms42 Posted April 13, 2010 Report Share Posted April 13, 2010 Izskataas labi, gaidu kad banka parskaitiis naudu, tad sledzu klaat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest Posted May 24, 2010 Report Share Posted May 24, 2010 (edited) Pāris dienas atpakaļ vienam paziņam mistiski pazuda visas db tabulas saitam, kas bija uz tā hostinga, + vēl tagad http://blackhalt.blo...-degpunkta.html Man tā nešķiet sakritība. Edited May 24, 2010 by fest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted May 25, 2010 Report Share Posted May 25, 2010 ja uzliek joomla vai citu open source produktu, kam netā jau google pirmajos ierakstos atrodams kā uzlauzt, tad ne tas vien pazudīs :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slammer Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nu manai sistēmai arī visas tabulas bija pazudušas. Un nevajag taisnoties, ka kāds bija kaut ko uzlauzis. Arī tagad visi servisi ir down. Es pat nebrīnīšos ja atkal visi dati būs nojāti. Kaut kā 3. reizi mēnesī nav zolīdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Леший Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Tāda slimība ir praktiski visiem populāriem Latvijas leta gala hostingiem. Par trekno galu es nerunāšu, jo cenniki tiem nav adekvāti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Jaapiekriit, ka peedeejaa laikaa terehost ir ljoti gljukains. Pasham ir viens projekts, kuru nedaudz pieskatu un, nu, serveri ir down reizi nedeeljaa (uz kaadu briidi) un pamatiigs down ir kaadu reizi meenesii. Laikam buus jaavaacas prom uz kaadu citu hostingu. Nevaru tagad izdomaat vai LV vai ne... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurix Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Šodien no kādiem 12 jau nelādē Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mickys Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Mjā, nedarbojas neviens no manie projektiem, kas ir pie viņiem... Nedod dievs ka būs pakāsuši datus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rich Bitch Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nu manai sistēmai arī visas tabulas bija pazudušas. Un nevajag taisnoties, ka kāds bija kaut ko uzlauzis. Arī tagad visi servisi ir down. Es pat nebrīnīšos ja atkal visi dati būs nojāti. Kaut kā 3. reizi mēnesī nav zolīdi. es nebriiniishos, ja tev liika sisteema biju, ka tika uzlauzta. man arii konts ir terehost, bet manai lapai nekas nebija uzlauzts. tagad ar lapa jau kaadu h down. supports atrakstiija, ka kaut kaadas probleemas ar cieto. mazs miinuss vinjiem, bet par 1Ls jau var pieveert acis, jo ieprieksh down nav bijis noveerots kopsh 3 meeneshus jau esmu vinju klients. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Man probleemas ar datu zaudeeshanu un/vai uzlauzhshanu nav bijushas. Neizmantoju gan nekaadu OpenSource sisteemu apakshaa... Un pashiem jau ar vajag taisiit bakupus... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted June 4, 2010 Report Share Posted June 4, 2010 Nāc pie mums - vps.lv - par pagājušo gadu kopā ~2h downtime un arī tikai dēļ DC gļukiem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 4, 2010 Author Report Share Posted June 4, 2010 To ka reizi mēnesī ir down, tam nepiekrītu. Serverim bija šodien problēmas (cietais izbeidza savu eksistenci, kā rezultātā bija down time) bet nu ir samainīts un viss darbojas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurix Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 Pilnīga bremze arī šodien. Ik pa brīdim rāda ka datubāzei pieslēgties nevar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted June 5, 2010 Report Share Posted June 5, 2010 (edited) vps.lv - par gadu ~2h downtime (un arī tikai dēļ hostera putrošanās) ;) Edited June 6, 2010 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts