Jump to content
php.lv forumi

terehost.lv


Klez

Recommended Posts

  • Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Var pastīties šeit: http://host-tracker.com/web-site-uptime-monitor/2629625/

 

Tas skaitītājs vēl iekļauj ~1.5h manis paša VPS downtime (migrēju datus uz ātrākiem diskiem). dom0 - kopš pagājušā gada maija bija 2h downā dēļ kaut-kādām tīkla problēmām DC. Ja pierādījumam tas ir ir par maz, parādi kādu sliktu atsauksmi :)

Link to comment
Share on other sites

Strādāju Reklāmaģentūrā, mēs hostejamies pei Tere.

 

Serviss - godīgi sakot tiktiešām ir ideāls.

Uzturam vairāk kā 30 www portālus uz 1 konta, viss ideāli strādā.

 

negribu reklamēties, bet ja ir jāveic izvēle - iesaku.

Link to comment
Share on other sites

Klez, es arī gribēju jautāt par citu mapju saturiem, bet atturējos. Man personīgi Jūsu plāni/tarifi un serviss patīk. Vienīgi bieži sarūgtina tas, ka baigi bieži servisi ir DOWN. to MYSQL, to HTTP, to tmp direktorijas ir piedrazotas -> kā rezultātā klients var zaudēt apmeklētājus. NU bet pagaidām ir kā ir. Paldies

Link to comment
Share on other sites

Nesaprotu par ko te ir ko vaidēt! .. Loģiski par tādām cenām nedabūsiet super uber augstākās klases hostingu ar 99% uptime un vēl tiešu satalīt linku ar marsu ... Anywey, pats lietoju, un par atbilstošo cenu saņemu manuprāt pat vairāk nekā gaidīju! :)

Link to comment
Share on other sites

Vēlējos piebilst, ka šeit iet runa par mazcenas hostingu TEREHOST, nevis biznesa hostingu. Un tiešām, nākošo 2dien mazcenas hostinga serveris atkal uz kādu 1h būs "DOWN", jo jaudas pastiprināšanai tiks pielikts papildus CPU kā arī vēl daži tehniski uzlabojumi.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Down biežums patiesībā ir ļoti būtisks aspekts pēc kura izvēlēties hostotāju. Un visbūtiskāk tas ietekmē tieši mazos censoņus jeb jaunos uzņēmējus vai citus MVU, jo tiem jau tā ir salīdzinoši grūtāk piesaistīt klientus, un ja pasākuma kopuma rezultātā potenciālais klients nonāk līdz mājaslapai un tur viņš redz ka lapa ir Down un nav pieejama vai darbojas gliemeža ātrumā, tad viss, lapas īpašnieks šo klientu ir pzaudējis uz visiem laikiem.

 

Šobrīd arī domāju jaunajiem projektiņiem pamēģināt jaunus hostētājus, un piedāvājuma ziņā Terehost šķiet ļoti labs piedāvājums, bet baida šīs citu lietotāju atsauksmes par Doen biežumu (jo, protams, neiet runa, ka serveru uzlabošanai da''zreiz naktīs tiek veikti uzlabojumi, vai ka 1-2x gadā uz neilgu laiku force majore apstākļos kas labojams, bet ja runa iet par regularitāti...)

 

Papildus jautājums Terehost - vai Jūs veidojiet arī salīdzinoši vienkāršas un ne izclidizainiskas mājas lapas? Un, ja jā, vai ir kāda cenu lapa (mājas lapā neatradu)?

Edited by Ozzoo
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...