Jump to content
php.lv forumi

Recommended Posts

Posted

Sveiki,

Vai ir kut kurp pieejams php scripts kurš strādā kā epasta klients?

POP3, SMTP ir viss zinām.. Vēlos ielikt lapā lai varu lasīt e-pastus no info@mansnosaukums.lv

Paldies jau iepriekš!

Posted

Būtu labi, ja kāds varētu ieteikt kādu labu mailservisu, respektīvi ar savu .lv domēnu sataisīt kautkas@mansdoemsn.lv epastus un caur pārlūkiem skatīts tos!

Posted

Google Apps to nodrošina, tb GMail'u tavam domēnam. Maila skatīšanās notiks caur standartisko GMail interfeisu (nezinu vai iespējams to customizēt).

Posted

Aleksej,

Vai tad horde, squirelmail, roundcube arī nav gadījumā programas?? Es domāju, ka man vajag tādu scriptu kas izpilda tādas funkcijas.. ievadu SMPT, POP3, user name, paroli, e-mail un pēc tam saglabāja.. Pec tam es varu lasīt e-pastus un atbildēt uz tiem.. Laikam jau sanāk kaut kas tāds kā inbox.lv un gmail, bet ar daudz mazāk funcijām.. Lasīt, dzēst, atbildēt

Posted

nosauktaas ir web aplikaacijas, tieshi to ko tev vajag, bet ar gmail ir mazaks chakars. jaapieregjistree tikai dns uz googles mx. interfeisu nevar kustomizeet, bet var nomainiit logo.