Wuu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Varbūt kādam ir gatavs scripts kas apstrādā tekstu un izvada visbiežāk sastopamos vārdus? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 tikko ātri uzmetu. Nekas sarežģīts tur nav un visu jau gatavu piedāvā php defaultās funkcijas. //Testam izmantoju 20 paragrāfus ar Lorem Ipsum (http://www.lipsum.com/) $content = file_get_contents('info.txt'); //Izķeram laukā simbolus, kas nav vārdi. Es liku tikai tos, kas man manā txt traucēja - tu liec to, ko tev vajag $bads = array('.',',','-',';', ':', "\n"); $content = str_replace($bads, '', $content); //sasitam masīvā pa vārdiem $arr = explode(' ', $content); //php funkcija, kas jau pati uzbliež masīvu ar vārdiem/to skaitu $narray = array_count_values($arr); //sasortējam no lielākā uz mazāko saglabājot key arsort($narray); //apskatamies, kas sanācis var_dump($narray); Ko darīt ar iegūto masīvu - gan jau izdomāsi. Masīvs smuki sasortēts - pirmais elements ir ar vislielāko skaitu, pēdējais ar vismazāko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 izskatās ka tas nav tas ko viņs gribēja... man liekas viņš gribēja lai piemēram .. man ir teksts: Es gāju laukā... Es spēlēju tenisu. Es spēlēju arī minigolu... un lai izrakstītos no teksta vārdi : "Es" .. jo viņi atkārtojas viss biežak.. bet man domājams tas uz php nav iespējams Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Kā nu tas nav iespējams! Kāpēc tu tā domā? ohmygod tieši uzrakstīja kodu, kas to arī dara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts