Kefiirs Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Sveiki! Es gribēju uzzināt kura datubāze no IPB ir tieši tā, kurā ir visi topiki un posti + vēl memberu saraksts un grupas... Man vienkārši ir jāimportē uz nedaudz jaunāku versiju un ir vajadzība pēc tā, lai paliktu visi memberi, grupas, topiki un posti! ;) Paldies! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 25, 2009 Report Share Posted August 25, 2009 Datubāze var saukties jebkā. Vienā datubāzē pat var glabāt vairākus IPB vienlaicīgi - galvenais lai tabulu prefiksi citi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kefiirs Posted August 26, 2009 Author Report Share Posted August 26, 2009 Labi, pasaki kuras tabulas man ir jāeksportē no tās datubāzes un kā pēc tam importēt tās tabulas? Es zinu, ka var importēt veselu datubāzi, piemēram forums.sql, bet kā importēt tabulas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Tāpat kā datubāzes :) Varbūt uzliec http://www.phpmyadmin.net/ būs vieglāk! Edited August 26, 2009 by Wuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 Vienkārši neeksportē uz sql failu tabulas, kuras nevajag. Eksportē tikai tās, kuras gribi importēt. Tad attiecīgi pie importa varēsi importēt visu failu, un nebūs nekas citas jānorāda. Par IPB tabulām nekā daudz nezinu. Pieņemu, ka oficiālais IPB supports tur tev var palīdzēt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shurix Posted August 26, 2009 Report Share Posted August 26, 2009 (edited) Izmanto kādu no converteriem. Jo tabulu struktūra var atšķirties atkarībā no ipb versijas. 1:1 pārkopēt diez vai ka strādās ja viens versija nemainās ļoti minimāli. Ja nu gribi tad: (pieņemot ka ir default ar ibf_ prefixu) Topiki - ibf_topics Posti - ibf_posts Useri - ibf_members, ibf_members_converge, ibf_member_extra, ipb_user_groups Edited August 26, 2009 by shurix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts