rmxhost Posted March 13, 2010 Report Share Posted March 13, 2010 Nu, kaut kas jau tur nav tīrs. WHMCS, kas griež viņu billing sistēmu, nav licencēts. http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 (edited) HOSTPLEX serviss ir slēgts pēc valsts iestādes rīkojumaHOSTPLEX service is closed by government authorities Kāds zin ko sīkāk? Edited April 6, 2010 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nē, bet cpanelim un ftp tiku klāt.. visu nokačāju ieskaitot datubāzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Nu, kaut kas jau tur nav tīrs. WHMCS, kas griež viņu billing sistēmu, nav licencēts. http://www.whmcs.com/members/verifydomain.php Šis varētu būt skaidrojums :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Cien. HOSTPLEX lietotaji! Nemiet savus datus/failus izmantojot cPaneles opciju "Backups" vai caur FTP! Mes no savas puses atbalstisim servera darbibu kamer tas bus iespejams, lai jums butu iespeja novilkt savus failus. HOSTPLEX nakotne mums nav zinama un neatkariga no mums. Pagaidam nekadu papildus informaciju sniegt nevaram, kamer notiek lietas izskatisana tiesa. Pec valsts institucijas rikojuma serviss nav pieejams lietosanai, tacu mes atsledzam tikai HTTP serveri, visi parejie servisi (MySQL, SMTP/POP, FTP utt) ir online - tacu servera darbiba ir laika jautajums. Atvainojiet, ka viss ta sanaca...musu administratoru komandai ari soks pec 3 stundu izolatora apmeklejuma. Ceram, ka neesat tik nikni uz mums. Musu hostinga alternativai var izmantot, piem., 000webhost.com Paldies par jusu sapratni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ray Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 man liekas, ka te pie vainas varētu būt tā lietotāju datu tirgošana, kas bija kaut kad iepriekšējos ierakstos minēta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Ja liekas var sasisties. Vai nu tev ir tam pierādījumi, vai nav. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 vot bļin un man tur bija saliktas dafiga flash spēlītes !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentiums Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 bet šis ir labs ja iekļaujies nenosvilināt vairāk par 200gigām mēnesī http://000a.biz/ diska vieta 5500megi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Pieljauju, ka kaads gudrinieks izleema hosteet uz taa servera kaut kaadus apshaubaamas izcelsmes failus... (es domaaju lietotaajs) - bet nu es tikai minu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Pieljauju, ka kaads gudrinieks izleema hosteet uz taa servera kaut kaadus apshaubaamas izcelsmes failus... (es domaaju lietotaajs) - bet nu es tikai minu Es arī tā domāju, gan jau kāds autortiesību kantoris (kaka/laa) pie šī te vainojams... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Code Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Protams - bezmaksas, tad jārēķinās ar visu, bet nu žēl, ka tā - tiešām viss pilnībā apmierināja šajā servisā. Supports arī ideāls bija. Edited April 7, 2010 by Code Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 (edited) Gribas zināt detaļās, kas un kāpēc. Cerams, kad biki aprims, tad īpašnieki to paziņos? Man šķiet, ka tas ir kārtējais konkurentu pirksts. Banānrepublikās tā mēdz notikt ļoti bieži. Edited April 7, 2010 by marrtins Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GB. Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vai nu pashas hostplex interese - naxrenizet visus free kontus un sakkt beidzot pelnit !Atnaks jauna veidola ka maksas hostings ! Mans minejums Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted April 7, 2010 Report Share Posted April 7, 2010 Vai nu pashas hostplex interese - naxrenizet visus free kontus un sakkt beidzot pelnit !Atnaks jauna veidola ka maksas hostings ! Mans minejums Tādos gadījumos parasti piedāvā pāriet uz maksas, ja nevēlas baneri lapās, nevis tā vienkārši nahrenizē visus. Vai arī laikus brīdina, ka drīz tāds pasākums briest, kā maksas pakalpojuma ieviešana un tiek piedāvāta izvēle pāriet vai backup&&die Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts