Jump to content
php.lv forumi

Meklēju iespēju uzkrāt pieredzi WEB kodēšanā!


gaziks52

Recommended Posts

Pats pameklē/izdomā kaut ko vienkāršu ar ko sākt, piemēram, vienkāršu mājaslapu. Tālāk jau varēsi mēģināt izveidot kādu advanced sistēmu, piemēram, multi-language sistēmu u.c

Domāju, ka atradīsies foruma lietotāji, kas reizi pa reizei atradīs laiku, lai apskatītu kādu nebūt veidojumu un dos kādu vērtīgu padomu konkrētajā lietā.

 

P.S. Esmu par slinku, lai rakstītu e-pastu.

Link to comment
Share on other sites

Esmu sudents, meklēju darbu pieredzes uzkrāšanai. Pārzinu PHP, HTML, CSS, JS, AJAX. Strādāšu bez atalgojuma. Ja ir kādas idejas, rakstat uz

 

Ja esi gatavs strādāt bez atalgojuma, taisi savus projektus! Nedegradē sfēru un nebojā gaisu par programmētāja vērtīgumu, jo ir limonādnieki, kas to vien tikai gaida, lai kāds strādātu bez atalgojuma un taisītu viņu "idejas un biznesa web projektus"! Programmējot bez attalgojuma (vai arī dempingojot), tu grauj programmētāja darba tirgu, cieņu pret programmētājiem, līdz ar to bojā pats savu nākotni!

Link to comment
Share on other sites

neredzu pamatu uztraukumam. esmu iesācējs šajā jomā, un nedomāju, ka tagad izkonkurēšu pieredzējušus programmētājus, strādājot bez atalgojuma. netaisos visu mūžu strādāt bez maksas.

Edited by bubu
Lūdzu netaisīt bezjēdzīgas QUOTEs
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...