gaziks52 Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 (edited) Sveiki! Esmu sudents, meklēju darbu pieredzes uzkrāšanai. Pārzinu PHP, HTML, CSS, JS, AJAX. Strādāšu bez atalgojuma. Ja ir kādas idejas, rakstat uz gaziks52@inbox.lv Edited August 15, 2009 by gaziks52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
werd Posted August 15, 2009 Report Share Posted August 15, 2009 Pats pameklē/izdomā kaut ko vienkāršu ar ko sākt, piemēram, vienkāršu mājaslapu. Tālāk jau varēsi mēģināt izveidot kādu advanced sistēmu, piemēram, multi-language sistēmu u.c Domāju, ka atradīsies foruma lietotāji, kas reizi pa reizei atradīs laiku, lai apskatītu kādu nebūt veidojumu un dos kādu vērtīgu padomu konkrētajā lietā. P.S. Esmu par slinku, lai rakstītu e-pastu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Esmu sudents, meklēju darbu pieredzes uzkrāšanai. Pārzinu PHP, HTML, CSS, JS, AJAX. Strādāšu bez atalgojuma. Ja ir kādas idejas, rakstat uz Ja esi gatavs strādāt bez atalgojuma, taisi savus projektus! Nedegradē sfēru un nebojā gaisu par programmētāja vērtīgumu, jo ir limonādnieki, kas to vien tikai gaida, lai kāds strādātu bez atalgojuma un taisītu viņu "idejas un biznesa web projektus"! Programmējot bez attalgojuma (vai arī dempingojot), tu grauj programmētāja darba tirgu, cieņu pret programmētājiem, līdz ar to bojā pats savu nākotni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaziks52 Posted August 17, 2009 Author Report Share Posted August 17, 2009 (edited) neredzu pamatu uztraukumam. esmu iesācējs šajā jomā, un nedomāju, ka tagad izkonkurēšu pieredzējušus programmētājus, strādājot bez atalgojuma. netaisos visu mūžu strādāt bez maksas. Edited August 17, 2009 by bubu Lūdzu netaisīt bezjēdzīgas QUOTEs Link to comment Share on other sites More sharing options...
codez Posted August 17, 2009 Report Share Posted August 17, 2009 Web Developer-s jau saprot, ka esi iesācējs, tāpēc arī baidās, ka tieši viņu izkonkurēsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts