Jump to content
php.lv forumi

Web lapas izveide


ziedinjsh

Recommended Posts

Realitāte ir tāda - ja gribi kaut ko panākt šai sfērā (web-projekti, to izstrāde un attīstība), tad tev ir divi galvenie izvēles varianti:

1. vai nu tev ir daudz naudas - vismaz ar pieciem cipariem rakstāma summa EUR, vienalga, vai tev tā nauda ir iekrāta vai paņēmi kredītu, droši vien taisies to atpelnīt ar uzviju.

2. vai arī pats iemācies programmēt un uzturēt serverus. Šis būs ilgtošs process, kam nepieciešami nervi, interese un pacietība.

 

Ja tu negribi vai nevari iemācīties programmēt un tev nav naudas, tu protams, vari mēģināt apčakarēt kādu iesācēju-programmētājgribētāju-entuziastu - pie tam, ļoti iespējams, viņš nebūs cienīgs vārda "programmētājs" (bez augstprātības un liekulības), viņš visdrīzāk būs "pseidoprogrammētājs", attiecīgi - tev būs kaut kāds rezultāts, ja vispār būs rezultāts... Varbūt tikai zemē nosviesta nauda - skopais maksā divreiz!!! Šo variantu sakarā ar naudas trūkumu šai valstī mēģina izmantot ļoti daudzi, bet tas nedos nekādus panākumus par 99% un tās pašas kapeikas beigās izrādīsies vējā izmesta nauda, kuru pasūtītājs atcerēsies, kad nopirks lielveikalā ziemas mēteli...

 

10Ls/h profesionālam programmētājam ir normāla likme Latvijā! Gan jau ka ārzemēs atradīsi tādus specus, par kādiem sapņo vai uzskati, kādiem jābūt, bet tiem maksāsi 1000$ stundā! :D

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...