Jump to content
php.lv forumi

Vajadzīgs programmētājs


Since

Recommended Posts

Labdien!

 

Vajadzīgs programmētājs Hostinga mājaslapas kodēšanai.

 

Darbā ietilpst:

1) dizaina griešana

2) lapas kodēšana

3) admina panelis

4) webs ir 3 valodās

5) saistīt web ar ISPManager PRO.

 

Maksa: 70Ls.

 

Īsāka informācija:

Kontakti: [email protected] vai Skype: since.lv

 

PS. Lūdzu maksu neapspriest, kā tas ir pateikts noteikumos.

 

Paldies.

Edited by Since
Link to comment
Share on other sites

Kā nevar izlabot ? protams ka var.

Drīkst pajautāt (tā profilaksei) uz kādas os sēdēs serveris? un vai shaja "programists"ēšanā arī ietilpst visu apache configu labošana, vai arī par to jau ir parūpējies cilvēks kurš izvietoja "ISPManger Pro"?

Link to comment
Share on other sites

Serveris stāv uz Linux Debian, Apache ir nokonfigurēts, kā arī ISPManager Pro uzstādīts.

Bet Tu tā arī neatbildēji - vai hostinga panelim ir jāprogrammē arī daļa, kas visu attiecīgi uzstādīs - sistēmas lietotājus, izveidos direktorijas, pielabos apache vhosts konfigurāciju, saliks quotas, izveidot ftp pieejas, utt. utml.

 

No otras puses, ja to visu jau nodrošina tas "ISPManager Pro", tad kas īsti paliek ko "programmēt"? Sagriezt dizainu un pielāgot tam softam?

 

Tu pats esi kompetents tajā, ko piedāvā?

Link to comment
Share on other sites

Jaunais cilvēks, Jūs ar saviem izteicieniem izskataties pēc bērna-programmētāja, kurš grib izcelties ar savām zināšanām.

 

Ja man lūzt mašīna - es braucu uz servisu.

Ja man vajag web, es maksāju programmētājam.

 

Un man nevajag saprast šajās lietās, jo es par to maksāju.

ja kaut kas interesē konkrēti - lūdzu Skype kontakts, ja vien gribi izcelties, ka es neko nezinu, tad jā, man nav ne jausmas par Linux/PHP zināšanām, tieši tāpēc es meklēju programmētāju. Un, nevis Jūs neiesiet pie mums, bet tādus rupekļus neņem strādāt.

Link to comment
Share on other sites

Since, atvaino, bet, ja Tu neorientējies šajos dabos, tad kāpēc Tu piedāvā 70Ls, bet neprasi cik tas maksā? Par šo tēmu - kā reiz par servisu - jau izteicos šeit:

http://php.lv/f/topic/14059-peerku-scriptu/page__p__109546__fromsearch__1entry109546

 

P.S.

Jā, ar 70Ls par prasīto Tu diezvai tiksi cauri arī pie Indijas freelanceriem...

Link to comment
Share on other sites

mefisto: nē, es braucu uz servisu un ja cena man neapmierina - es braucu prom uz citu vietu, kas mani apmierinās. (kā saka krievi: хозяин - барин)

 

Es zinu cenu darbiem, tomēr, ja Jums ir par daudz darba, kur maksā simtiem, tūkstošiem latu, tad vienkārši kapēc nevar iziet no manas tēmas un viss?

Kāpēc neprasu cik tas maksā? -> Tāpēc ka zinu atbildes, kuri dod gudrīši: "A+B+C x100 = 2000Ls" būtu pa labi. Es protams saprotu, ka projekts varētu maksāt tik daudz.. (runa iet vispār) Bet tomēr jums neliekas, ka ja maksāt tādu naudu, tad ir komfortabilāk to veikt pie kādas firmas? (tieši firmas cenas jūs piedāvājat) Kā es saprotu šeit ir freelanceri, kuriem vajag darbu - lūk es to piedāvāju, ja kādam summa ir pa maz, tad tas vienkārši paiet garām, ja ir OK, tad raksta un mēs sarunājamies.

 

PS. Es jau atradu labu programmētāju par tādu naudu (paldies php.lv/f/) (un tas ir jau trešais sludinājums, kuram es atrodu programmētājus par cenu, kas mani apmierina. Kā rāda prakse - darbs ir bijis vienmēr labs)

Edited by Since
Link to comment
Share on other sites

Jā, forumā apgrozās vairāk vai mazāk freelanceru, kas pie labas iespējas uzņemas konkrētus projektus, bet katram no viņiem ir savi izcenojumi, kas bieži vien tiek rēķināti pēc parastas shēmas. Tāpēc nebūtu pareizi spriest par visiem pēc viena principa. Piekrītīšu, ka forumā ir sastopami cilvēki, kas par savu darbu vēlas saņemt neatbilstošu atalgojumu, kaut arī, kā liecina atsauksmes, ne vienmēr rezultāts ir adekvāts prasītajai summai.

Link to comment
Share on other sites

Tas kā izskatās rezultāts, tevi varbūt arī apmierina, jo viss strādā un izskatās tā, kā tam būtu jāizskatās, un tā kā tu no tām lietām neko nesaproti, tad tas cilvēks par 70 latiem ir uztaisījis tā kā Tu vēlies nevis tā kā vajag. Respektīvi - ātri un lēti. Drošība tam visam ir nekāda. Jo nebūs ātri + lēti + droši. Šajā forumā tās lietas ir apspriestas. Protams ja tur nav jāprogrammē, tikai html,css, tad protams ka cena ir atbilstoša. Bet tā kā tur ir lapas kodēšana, tad varbūt vari arī parādīt gala rezultātu. Vai ir bail ka nesalauž ?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...