eT` Posted July 31, 2009 Report Share Posted July 31, 2009 Tātad izveidoju lapeli, kas pēc uzbūves atgādina draugiem[dot]lv Ir iespēja Mūzika, kur lietotāji var augšupielādēt dziesmas. Man uz localhost viss iet, bet kad uzliku uz hosta nedarbojas. It kā uz localhost nomainīju maksimālās augšupielādes vērtības utt. bet kā to nomainīt uz hosta? vai ir iespēja .htaccess ierakstot kādas rindiņas, kas labotu php.ini failu? vai šīs der? php_value upload_max_filesize 999M php_value post_max_size 999M vēl man izmet paziņojumu ka konfigurācijā jāveic dažas izmaiņas: -PHP: magic_quotes_gpc: This php.ini directive should be disabled, however is not critical. -PHP: open_basedir: If set, this php.ini directive may cause problems with file uploads. If you run into problems later, try turning it off. -PHP: register_globals: This php.ini directive is not secure and may cause unpredicatble behavior and leave your server open to attacks. vai šīs izmaiņas arī var veikt .htaccess vai man sazināties ar hostinga provaideri? Ja vajag redzēt lapu PM un iedošu adresi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eT` Posted July 31, 2009 Author Report Share Posted July 31, 2009 (edited) BUMP! atrisināju to magic_quotes un register_globals palicis tikai open_basedir un to nevaru atrast kā lai izslēdz :/ ja kādam kādreiz ir kaut kas līdzīgs .htaccess failā ierakstiet php_flag register_globals off php_flag magic_quotes_gpc off EDIT: tas open_basedir laikam arī neļauj uploadot :/ Edited July 31, 2009 by eT` Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts