Roberts.R Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Pusdienu jau čakarējos ar reģistrācijas skriptu... Un visu laiku ir viena lieta, kas īsti negrib strādāt. Izskatīju pus internetu, neko īpašu neatradu. Vadījos arī pēc šī topica, bet arī nekā. Reku ir mans skripts - Spied šeit Kad ievadu gan eksistējošu, gan neeksistējošu vārdu, vienmēr rezultāts ir sekojošs: Savienojums ar datubāzi ir veiksmīgs! Parole ir ok Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\web\htdocs\login\save.php on line 33 Viss kārtībā, Tavs lietotājvārds ir: neeksisteejoshs Un patiesību sakot, izmantoju šo te pašu mysql_num_rows() funkciju iepriekš login skriptā, un viss darbojās. Kur esmu nošāvis greizi, kas man ir nepareizs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 21, 2009 Report Share Posted July 21, 2009 Pārveido 31 rindiņu par: $result = mysql_query("SELECT `id` FROM $tblName WHERE lietotajvards='$newLietotajvards'") or die('Āāāā! Viss ir slikti, nekas nav labi! Tas, kas nav labi ir šitas: ' . mysql_error()); Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roberts.R Posted July 21, 2009 Author Report Share Posted July 21, 2009 Vecā 31. rinda: $result = mysql_query("SELECT `id` FROM $tblName WHERE lietotajvards='$newLietotajvards'"); Jaunā 31. rinda: $result = mysql_query("SELECT `id` FROM $tblName WHERE lietotajvards='$newLietotajvards'") or die('Āāāā! Viss ir slikti, nekas nav labi! Tas, kas nav labi ir šitas: ' . mysql_error()); Un jā, šitas ir tiešām izskaidrots 100% - No database selected :D Paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts