Jump to content
php.lv forumi

Nopirkšu projektu līdz 500 Ls


lizard

Recommended Posts

Sveikiņi :) Es velos iegādāties kādu gatavu projektu, interneta mājaslapu pilnīgi vienalga ko, galvenais lai projekts būtu strādājošā kārtībā. Esmu gatavs izdot līdz 500 Ls. Ja kādu ieinteresēja mans piedāvajums un jums ir aizķēries kāds projekts tad droši rakstat uz [email protected]

 

Paldies par uzmanību :)

Link to comment
Share on other sites

Es velos iegādāties kādu gatavu projektu, interneta mājaslapu pilnīgi vienalga ko, galvenais lai projekts būtu strādājošā kārtībā.

Ja tev ir vienalga tad varu piedavat Projektu zem kodeeta nosaukuma "Helo world !!!"

Cana sakot no 100Ls .

Izlieku soliisanaa. Adoshu tam kas nosoliis visvairaak ...

Link to comment
Share on other sites

Izklausās pēc kārtējā mēģinājuma nopelnīt, cik esmu dzirdējis vairums projektu, ko esi pasūtījis ir nepabeigti finansējuma problēmu dēļ, vai vienkārši kompetences trūkuma dēļ tos prasmīgi vadīt! Lai uzsāktu kaut ko jaunu/esošu ir diezgan daudz tajā jāiegulda laiks un pūles, kā arī kurš par 500Ls pārdos naudas ideju?

Link to comment
Share on other sites

"Izklausās pēc kārtējā mēģinājuma nopelnīt" - interesanti gan priekš kam cilvēki nodarbojas ar lielāko daļu lietu?! Tieši tā! Lai nopelnītu! Neņemos spriest par tēmas autoru kā uzņēmēju, jo tā nav mana darīšana, taču jebkuras uzņēmējdarbības pamatmērķis ir peļņa. Kāpēc nopelnīt būtu slikti?

 

Ak, tad 500Ls ir par maz?! Grey_Wolf jau minēja vienu ekstremālu piemēru, kur ir pietiekami.

 

No idejas līdz tās realizācijai ir ļōōōōti tāls ceļš ejams.

Link to comment
Share on other sites

Aleksej, es jau nesaku, ka tas ir slikti!

No paziņas teiktā zinu stāstīti, ka autoram ir bijušas problēmas ar samaksu par darbu, kas beidzās ar projekta likvidāciju vai neturpināšanu.

Link to comment
Share on other sites

Grey_Wolf vēlies izlikties stūlbs? Tagad ir krīze, kabatā vējš svilpo? Iedomājies cik cilvēki ir mēģinājuši ko izbīdīt bet nau sanāci kāposta dēļ? Un 500 ls ir pietiekami laba nauda par samērā interesantu projektu. Vienkārši mani interesē viss kas maksā zem 500 ls. Sludinājumu dēļi, bilžu hostinga lapas un visi citi sūdi, dajebkas kur cilvēkiem netā ir ko darīt. Gribu izdarīt to ko kāds vārgulītis nespēja. Par tām naudas idejām, beidzat tauta, nets ir pamiris, neko jaunu tagad peļņas nolūkā latvijā šogad neviens nepacels... Nau kas maksā nau kas pērk. Mani interesē tīri lapas auditorijas uzturēšanai... Ir ko piedāvāt davaj? Nē, tad muti ciet!

Link to comment
Share on other sites

Grey_Wolf vēlies izlikties stūlbs?

pirmais saki :(

Jo taa arii uzrakstii:

// Es velos iegādāties kādu gatavu projektu, interneta mājaslapu pilnīgi vienalga ko, galvenais lai projekts būtu strādājošā kārtībā //

Jebshu Es nepareizi sapratu, un adbildeeju, Un Esmu parliecinats ka mans piemers straada 100% ..

vai arii gribeeji 'Atslegu no dzivoklja kur nauda staav'? ( "12 kresli" ) ..

edit: piedevam ja velies pacelt/saglabat kaadu projektu , tad taa arii raksti , un diezvai tomer tev ir pilniigi vienalga , ko pirkt...

Edited by Grey_Wolf
Link to comment
Share on other sites

Bail bija visu to lizard tekstu kvotēt, bet nu jopčik, tā jau galva sāp un vēl šis te:)

Idioti(varbūt pat ne) tagad štatos jau.

Lasot topiku neko pilnīgi neatradu, kas pamato kādu konkrētu prasību, tikai(pat nezinu vārdu) kaut ko kas darbojas(projekts).

Nu kā lai to uztver normāli?

Ir maza cerība, ka te posto kāds tipa psiholoģijas laikam, neesmu ar to uz tu, zinātņu topošais kautkas tur, kura savā ziņā tagad jāmeklē kāds iespējams neapgūts darbalauks:)

Nenocietos

Gribu izdarīt to ko kāds vārgulītis nespēja

Jooomajoo:)

Nu ja iet doskā, tad vismaz pamazām

Edited by mounkuls
Link to comment
Share on other sites

Piedāvājot projektu cilvēks prasa atiecīgu samaksu, un nezkapēc visi to saprata izņemot viens indivīds, kurš par savu projektu, kurš sastāv no trīs php rindiņām grib 100 ls.

Edited by lizard
Link to comment
Share on other sites

lizard --> no tava teksta varu secinat ka neesi programmetaajs, jo jepkursh pat iesacejs programmetaajs,

zin ko nozime projekts "Helo world !!!" --> tas ir kaa pirmais piemers vissas programmesanas valodaas ( Ta jau ir tradiicija )..

Ja netici, tad panjem jebkuru maciibu gramatu un apskaties...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...