Aleksejs Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Sveiki! Kopš jaunās versijas uzlikšanas forums vairs nav pieejams no mobilā tālruņa ar OperaMini pārlūku. Ir versija, ka kaut kur automātiski nobloķētas Operas proxy IP adreses, kas nodrošina kompresēto saturu mobilajam. Būtu jauki, ja forums atkal būtu pieejams arī caur mobilo tālruni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted July 16, 2009 Report Share Posted July 16, 2009 Jap, man parāda "Could not locate remote server". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted July 19, 2009 Report Share Posted July 19, 2009 Jā, man arī tas ir nepatīkami, darbā esot (nav cita interneta kā mobilais) tomēr arī atrodas kāds brīvs brīdis un labprāt ielūkojos forumos. Standarta pārlūks neatrāda man postus, tikai lietotāja info:( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted July 20, 2009 Report Share Posted July 20, 2009 lo-fi versija arī nedarbojas ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 laacz'iz saka, ka tagad visam vajadzētu būt ok. Pamēģiniet, tiem kas lietot to mini operu. 08:40:39 <@lcc> bubu, ir taa, ka mees pashi neko neblokjeejam 08:40:52 <@lcc> ir bijushas suudziibas, bet mums nekaadi filtri nestaav 08:43:46 <@lcc> blja 08:43:51 <@lcc> vispar jau atradu gljuku gan 08:43:56 * lcc nebija apdeitojis bogon netus 08:43:58 <@lcc> labu laiku 08:46:32 <@lcc> nu gan vajadzeetu buut ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 12, 2009 Author Report Share Posted August 12, 2009 Neiet. Neiet ne tikai forums, bet pat vienkārši www.php.lv Saka - could not locate remote server. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mefisto Posted August 12, 2009 Report Share Posted August 12, 2009 Nedēļu vec posts OperaMini forumā: http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=285559 Cilvēki saka ka DNS nobloķēts .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted August 25, 2009 Author Report Share Posted August 25, 2009 Vēl aizvien šī sāpe :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 15, 2009 Author Report Share Posted September 15, 2009 Varbūt kāds var laacz iedot kādu medus podu... Lai viņš DNSu pabaksta :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 (edited) Varbūt kāds var laacz iedot kādu medus podu... Lai viņš DNSu pabaksta :) Varbūt arī varam iztikt. Linku tagad no mobilā nespēšu uzrakstīt, bet meklējam UCWEB pārlūku. Man ir 6.3 versija(vismaz tā rāda) un drukāju patreiz no UCWEB. Iespējas pārlūkam ir krietni vairāk kā Opera mini. Inbox vēstuli gan man neizdevās atvērt web versijā, nezinu ko nesagremo, bet šeit vismaz lo-fi versijai ir ok viss. EDIT: Arī pilnajai versijai ir viss normāli. Edited September 15, 2009 by mounkuls Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Tu ko, nodod Operu un sākt lietot kādu citu?!!!111 Opera taču ir vislabākais, visātrākais un visērtākais pārlūks. Tas, ka citiem ir kaut kādas iespējas vairāk, ir tikai nevajadzīgi "vipendroni". Opera > all Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted September 15, 2009 Report Share Posted September 15, 2009 Tu ko, nodod Operu un sākt lietot kādu citu?!!!111 Kāpēc tad uzreiz nododu Operu? Nebūt ne! Vajadzēja palasīt tēmu nopietnāk:) Te iet runa par to, ka nevar piekļūt php.lv no Opera mini, ne jau no Opera datora versijas. Saprotu, ka daudziem liekas pilnīgs sviests pārlūkot web lapas mobilajā tālrunī, bet ir kam to vajag un dara. Arī es bieži vien tā daru. Un ja reiz no Opera mini to nevar, bet no UCWEB var, kāpēc to nedarīt?:) Lūk arī links novilkt pārlūku, bet to jāizmanto tikai tiem, kuriem to vajag mobilajā. Tas ir .jar fails apmēram 260kb. Ceru, ka noderēs mobilo lietotājiem pārlūkojot netu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted September 16, 2009 Author Report Share Posted September 16, 2009 Paldies, papētīšu to UCWEB. Operas mini pamatlabums man ir tieši tas, ka tā izmanto īpašu kompresētu protokolu nevis pliku http, kas ļauj samazināt trafiku un paātrināt atvēršanu, kā arī attēli automātiski tiek samazināti, kas ļauj ietaupīt vēl jo vairāk. Man tas ļoti noder. Iespējams, citiem tas nav būtiski, taču man ir. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Nu joprojām nevar apmeklēt php.lv/f , tas vispār kādreiz tiks risināts? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
briedis Posted October 16, 2009 Report Share Posted October 16, 2009 Jap, es ar saskaros ar šo problēmu :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts