xfr33 Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Labdien! Esmu uzstādījis localhost un uzlicis sqlite manager. Bet problēma tāda, kad mēģinu konekteties klāt, tad rāda access denied. Kāds varētu izskaidrot, kādēļ tas tā ir? Konekts: $c = mysql_connect("localhost", "addlv", "") or die(mysql_error()); $d = mysql_select_db("users", $c); Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ohmygod Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Varbūt pamēģini izmantot sqlite funkcijas, lai pieslēgtos, nevis mysql...? http://lv.php.net/manual/en/book.sqlite.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 14, 2009 Author Report Share Posted July 14, 2009 SQlite nevar piekonektēties ar parastajām mysql funkcijām? Un tad varbūt kads varētu ieteikt kādu datubāzes sistēmu, kas atbalsta mysql funkcijas? Izņemot phpMyAdmin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 Kas vainas phpMyAdmin? Tiri prasu varbut kaut ko esmu palaidis garam? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 14, 2009 Report Share Posted July 14, 2009 MySQL funkcijas atbalsta MySQL (cik negaidīti ne?) phpMyAdmin vietā var izmantot kaut vai MySQL GUI Tools (nekad nēesmu pats izmantojis). Lai nu kā kas vainas phpMyAdmin? Uzstādīšanas vaina? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Ir vēl http://www.sqlbuddy.com/, ja nu phpMyAdmin dikti nepatīk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turecky Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Nu es no savas puses piedāvātu SQLyog. Pats lietoju, nav ne vainas, bet tā jau gaumes lieta, ko lietot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 Paldies par variantiem. Man bija savas problēmas ar phpmyadmin, tādēļ meklēju kādu aizstājēju. Offtopic. Man jautājums, vai kāds var iedot pamācību par visu localhost servera uzstādīšanu un nokonfigurēšanu? Ar php un mysql. Meklēju, bet kaut kā nevedas meklēšana. Un tiem, kurus atrodu, kaut kas nestrādā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Izmanto XAMPP un viss nepieciešamais būs uzstādīts. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xfr33 Posted July 15, 2009 Author Report Share Posted July 15, 2009 (edited) Ar XAMPP arī problēmas. Visu laiku, kad tiek palaists apache pie xampp, raksta "busy" un nepalaižas. Man ir Windows 7. Varbūt tādēļ, bet nezinu. EDIT: Ok, sataisīju, un XAMPP aizgāja. Bet vēlviens offtopiks. Neņemat ļaunā. phpmyadmin, kurš tur nācis klāt nav iespēja id uzlikt auto_increment. Kādēļ tā un vai to var aizvietot ar ko citu? Edited July 15, 2009 by xfr33 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rATRIJS Posted July 15, 2009 Report Share Posted July 15, 2009 Kā tas ir "Nav iespēja"? Neticu, ka viss cits iet, bet A_I uzlikt nav iespējams. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts