Jump to content
php.lv forumi

16 PHP Frameworku īss apskats


Aleksejs

Recommended Posts

Mjā, bet esošu Webu pārcelt uz kādu jaunu freimworku ir mazliet tomēr problēmas! Pats esmu papētījis, un sapratu ka vienkāršāk vien drukāt pašam kā līdz šim viss darīts! :)

Ja projekts ir mazbudžeta (līdz 1000 Ls) un ja arī tas peļņu nenes pietiekami un tam principā nav plaukstošas nākotnes, kā arī tas nav saistīts ar datu drošību tiešā veidā (izņemot protams, piereģistrēti lietotāji, ja viņi reģistrējoties nav izpauduši personas datus), tad vispār taisot projektu, galvenais ir lētums parasti, "freimvorks" noteikti nav pats lētākais risinājums viena mazbudžeta projekta ietvaros, labāk taisīt kā vienkāršāk un lētāk. "Freimvorki" vairāk noder, ja uz vienu bāzi ir jāveido vairāki projekti un tie visi arī jāuztur, vai arī jāveido viens liels projekts, paredzot, ka tas nākotnē būs regulāri jāuztur.

Esošu webu (zinot kādi lielākā daļa "webu" no programmēšanas aspekta vispār ir...) "pārcelt" vairumā gadījumu tiešām būs problēmas... Vieglāk būs pārprogrammēt esošam webam visu loģiku priekš "freimvorka" un miers.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 48
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Man pašam šobrīd ir uzdevums pārcelt ne-freimvorka lapu uz freimvorku. Savu laiku tas paņem un tā lai visu pārceltu, sarakstītu un iztestētu kādu nedēļu vismaz vajadzēs :) Tiesa gan tā kā es ne-freimvorka versiju esmu rakstījis pats, man tas ir vieglāk, jo zinu kas un kā darbojas šobrīd. Arī freimvorku esmu rakstījis pats (neprasiet kādēļ) tā kā arī tur nav problēmu ar zināšanām :)

 

galvenās problēmas, manuprāt, var rasties ar DB sasaisti. Visticamāk, ka būs jāreneimo tabulas/kolonnas un var gadīties, ka būs jāveido kas jauns no esošajiem datiem - tātad vajadzēs rakstīt kādu kodu kas veic atsijāšanu un pārnesi. Nav jau tas viss forši, bet kad tas ir izdarīts, tad nākotne liekas gaišāka :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...