KarlisBa Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Sveiki! Lai nebūtu visu laiku jāraksta garas pārbaudes rindas nolēmu uztaisīt klasi, kuru if'ā pārbauda, bet saskāros ar problēmu, ka klasi izpilda tikai vienā failā, citos failos šo pašu klasi negrib izpildīt kāpēc tā? Bet viņu ja vajag tajā vienā failā var izpildīt vairākas reizes. klases kods: class SesFunctions { public function Dati() { if (/*/ visi dati /*/) { return true; } else { return false; } } } $SF = new SesFunctions(); Pēc tam tik if'ā pārbaudu if($SF->Dati()) vēl arī tas, ka citos failos šajā vietā ir koda pārrāvums jeb die() efekts, kad nekas tālāk vairs netiek izpildīts... Edited June 30, 2009 by KarlisBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xPtv45z Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Ieslēdz kļūdu paziņojumu, tad vajadzētu saprast, kas pa lietu. Nesaprotu, kā bez viņiem var vispār programmēt. Kļūdu gadījumā tu uz aklo baksties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 (edited) Ja tu domā šos, tad tie ir ieslēgti. error_reporting(E_ERROR | E_WARNING | E_PARSE | E_NOTICE); Ja jau tur būtu bijis kļūdas paskaidrojums es te nerakstītu, ja tu domāji citus vai zini citus kļūdu paziņojumus, tad lūdzu padalies ar tiem. Ok, atvainojos, mana vaina, jo līdz šim es biju izticis ar šiem vien, bet tikko pamanīju, ka nav E_ALL un kļūda atradās. Edited June 30, 2009 by KarlisBa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted June 30, 2009 Report Share Posted June 30, 2009 Respektīvi, tagad viss ir kārtībā, ja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KarlisBa Posted June 30, 2009 Author Report Share Posted June 30, 2009 Jā, rādīja, ka klase jau ir deklarēta, aizmirsu pārbaudīt vai klase jau eksistē. Tā ir, ka saulainā dienā kaut ko mēģina programmēt. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts