Kemito Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 (edited) Nu kods: <?phpif(isset($_SESSION['admin'])) { $sql = mysql_query("SELECT * FROM lietotaaji"); while($data = mysql_fetch_array($sql)) { if(isset($_GET['add'])) { $id = $_GET['add']; $x = $data['punkti']; if(mysql_error()!='') echo mysql_error(); else { mysql_query("UPDATE lietotaaji SET punkti = $x+10 WHERE id=$id"); } } echo' <table> <tr> <td align="center">'.$data['niks'].'</td> <td><a href="?page=wnp&add='.$data['id'].'">+10 WN</a></td><br> </tr> </table> '; } } ?> Tā tad esmu jau atkal klāt ar savām problēmām :D Respektīvi, viņs man pieskaita klāt tos 10 punktus ievada DB, bet kad ievadu uzmetas gļuks. Nospiežu +10 ID 23 un man viņs itkā arī paņem to ID un spaidot tos +10 punktus viņš lēkā pa šiem nikiem. Sāvādāks skaidrojums: Spiezu +10 Kemito pieskaitas man un peņem manu ID Spiežu +10 bumbinjaa un nekas nepieskaitas bet nomainas ID vai arī pieskaitas Kemito un nomainas ID un šādi lēkā, viens liels blusains gļuks ai mani līkie pirksti. PHP mācos nedēļu šas jau, kko sajēdzu bet tomēr gribas, patīk daru un meklēju atbildes :) Cerams, ka kāds spēs izlabot un palīzet :P Varbūt: Grey_Wolf? Tavs ieteikums? Labojums... EDIT: Nospiežot uz otru ID viņš pieskaita manam uz kā pirmo spiedu pēc tam tālāk nespiež. Edited June 18, 2009 by Kemito Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Tas notiek tāpēc, ka tu savāc datus kamēr viņi vēl nav apdeitoti un tikai pēc tam tiek piskaitīti tie 10 punkti. Nepareiza koda arhitektūra. if(jāapdeito){ // updeito } $result = mysql_query("SELECT ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Tas notiek tāpēc, ka tu savāc datus kamēr viņi vēl nav apdeitoti un tikai pēc tam tiek piskaitīti tie 10 punkti. Nepareiza koda arhitektūra. if(jāapdeito){ // updeito } $result = mysql_query("SELECT ... Respektīvi mainīt virzienu! Sakumā UPDATE un tad izvēlēt? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Nešķiet loģiski? (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 18, 2009 Author Report Share Posted June 18, 2009 Nešķiet loģiski? (: Nu es vel jauns un svaigs :D Mozga mazāka nekā jums dažiem te, tapēc arī prasu padomas un rodu atbildes :P Vai pareizi tad sapratu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Ir, ir pareizi. Bet nu tagad ņem un padomā. Tu paņem kaut ko no vienas vietas un ieliec mainīgajā, pēc tam izmaini avotu, bet mainīgais taču paliks tāds pats, vai ne? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kemito Posted June 20, 2009 Author Report Share Posted June 20, 2009 Njaaa... sēžot toletē(god;igi) to arī sapratu kārtīgi un izdomāju loģiski :D PALDIES :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts