Jump to content
php.lv forumi

Clan War scripts!


Kemito

Recommended Posts

Zinu, ka internetā ir atrodams viens veids ko kodējis man zināms draugs, bet tomēr piedāvāšu uzlabotu versiju. Protams ir vēl uzlabotāka versija + kkāds pamata dizains, bet to pašlaik nerādīšu, jo skripts ir tiaki tapšanas stadijā!

 

Lūk skreeni:

Izvade:

j18kffzw23tqnus8cpg.jpg

 

adminCP:

m70p36oybcaug5uej0lr.jpg

 

adminpanelis:

ne4x3hzt49bcwhs9uqm.jpg

 

 

 

Protams ir arī jaunā versija, kurā pagaidām ietilpst - Jaunumi, pieteikt komandu, Dzēst visas teams, apstiprināt un noraidīt komandu! utml.

Mācos PHP 3 dienas, tapēc varbūt varētu pateikt kritiku varbūt :D un cik šādu skriptu var pārdot, kaut otro vairiantu, ja izveidotu klāt vēl reģistrācijas +login sistēmu?

varbūt kādam ir vajadzība pēc šāda tipa skripta? Varu pārdot! par cenu varam vienoties :)

Link to comment
Share on other sites

Nez kādu kritiku var izteikt kodam, neredzot to? Ja nu tu biji domājis savādāka veida kritiku, tad neesmu pārliecināts, ka esi atradis pareizi vietu, kur sagaidīt šo kritiku.

 

Tāpat arī neesmu pārliecināts, ka tev ir kādas izredzes kaut ko nopelnīt ar šādu brīnumu, jo kas viņu pirks? Skolnieciņi, kuri dzīvo uz vecāku kabatas? Ok, saldējumam varbūt tev arī sanāks nopelnīt.

Link to comment
Share on other sites

Nebija jau doma neko tādu bet saku aptuveni. Bet nu vismaz saldējums par mācīšanās tiesu ir :) Es nevēlos neko ta pārdot vai ar šo nopelnīt bet teiksim cik maksā bez dizaina kods:

 

kā gameplace.lv vai cgc.lv ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

gribeju nokomentēt, Gameplace kā viens no veidotājiem, nemaksā 100ls :D jo projekts ir tik tālu atīstīts backgroundā, ka nu labi neizplūdīšu...

Bet prieks ka kāds cenšas mācīties, bet iesaku domāt k-ko jaunu veidot :) Ja nav idejas nav jēgas taisīt ntiem vienādu saitu :)

Link to comment
Share on other sites

Taisns ceļš uz drazu šeit nav nekāds reklāmas portāls ,vēlies tirgot skriptus dari to attiecīgās vietnēs ar attiecīgu tematiku. Šādu skriptu jebkurš saprotošs cilvēks uzdrukās dažu stumdu laika ja ne mazāk. Otrkārt diez vai tu esi ievērojis jebkādus drošībās pasākumus. Un diez vai pat tur tāda lieta kā parastas lapaspuses.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...