sliede Posted June 11, 2009 Report Share Posted June 11, 2009 Kā uz vienkāršas php weblapas var izveidot video sadaļu ? lai varētu pievienot un skatīties video Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Kā uz vienkāršas php weblapas var izveidot video sadaļu ? lai varētu pievienot un skatīties video njaa, es tavu post izlasiju , un izdomaaju kad man arii taadu vajadzeetu un vienu dienu saneemos un uzkodeeju , epsejas, ir ievadit nosaukumu, niku kas ievadija, un pasu video no outube ielikt. un pectam ir iespeja to video apskatiit. varbuut kkaa varam sarunaat, pa kkaadu $ vai kko .. Raksti pm vai skypee: raivo1224 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nekā sarežģīta tur nav. Izveido faila augšupielādes formu un pēc tam saņemto failu pārkonvertē ar ffmpeg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Nekā sarežģīta tur nav. Izveido faila augšupielādes formu un pēc tam saņemto failu pārkonvertē ar ffmpeg. es taisiju vnk kad ieliek youtube linku un tad izvada caur pastaisiitu pleyieri. un viss stradaa idealli, tikai tagad veidoju lai var komenteet.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 bet tomēr, tu paliec atkarīgs no youtube, ne ? Ja youtube video tiek izņemts, tad tev arī video nešancē. tomēr vajadzētu paliktpie pārbaudītām vērtībām.. ffmpeg ir manuprāt labākais unērtēkais risinājums. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest Posted June 17, 2009 Report Share Posted June 17, 2009 Starp citu, ekspresjautājums tiem, kas izmanto ffmpeg lai konvertētu video uz flv- kādus parametrus padodat ffmpeg'am? Es izmantoju šitādus, bet nevaru atrast, vai nav kaut kas optimālāks: "/usr/bin/ffmpeg -i 'input.mp4' -s '320x240' -acodec mp3 -ab '32kb' -ar '44100' -f 'flv' -y 'output.flv'" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 18, 2009 Report Share Posted June 18, 2009 Izlasi manu postu, es nevienā brīdī nepieminēju youtube, es runāju par standalone video sadaļu. Ja youtube video, tad pēc ffmpeg nav nekādas vajadzības. Kādreiz vēl taisīju tādu joku - pievienojot video no youtube, es šo video nokačāju no youtube uz sava servera, ar domu, ka klientam šis video tiks ātrāk ielādēts no mana servera, bet nu jau youtube pats ir pietiekami ātrs + autortiesību aizsargātus materiālus arī kaut kā vairs negribās pie sevis glabāt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 A ka skripts izskatas ja no jotubes lie kjanem nost ffmpeg? un ka izskatās? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Tavs jautājums ir pasniegts tik pietiekami kļūdaini, ka es neko nesapratu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snaip3Rs Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 Kā izskatās gatavs scripts ja no jotubes es video likšu? Tā es domāju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 21, 2009 Report Share Posted June 21, 2009 http://help.youtube.com/support/youtube/bi...mp;answer=57788 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts