Jump to content
php.lv forumi

Royhouse IT


Recommended Posts

1. dizains - vienkārš primitīvs - tātad, tas ir labi, bet par krāsām nav padomāts līdz galam. Krāsas diemžēl nepatīk. Logo - bez emocijām, lai gan pārāk tumšs un nesakarīgs.

2. saturs - nu vienaudžiem varētu būt arī interesants. Varētu būt vairāk ziņu kopsavilkumu vienā lapā. Nepieciešamas kategorijas, "tagi", atslēgvārdi, sauc kā gribi. Satura valoda - lai nu ko, bet ja raksta latviski publiskus rakstus, nevis foruma ziņojumus vai čatus, tomēr nedaudz ir jāzin latviešu valoda, gan gramatika, gan daudz maz pieklājīgs tās lietošanas stils. Attiecīgi no 10 ballēm, saturu vērtēju uz 4 - un tas pats četrinieks aiz nagiem pievilkts, vienkārši principa pēc - lai nebūtu nesekmīgs un neapvainotos.

 

Iedvesmai - gramatiski labojumi, piemēram, sekojošam citātam:

Šajā pamācībā pateikšu jums darbus kas jāveic lai atjaunotu windows darbību gandrīz tādu kāda tā bija kad tas tikko tika uzinstalēts!

 

1.)Pirmais kas būtu jāizdara būtu jāpārskata "Startup programms". Tās ir programmas kuras sāk strādāt līdz ar ielogošanos Windows, un tās parasti ievērojami palēlina Windows startēšanās laiku.

 

Labota versija būtu:

Šajā pamācībā pateikšu jums darbus, kas jāveic, lai atjaunotu windows darbību gandrīz tādu, kāda tā bija, kad tas tikko tika uzinstalēts!

 

1.)Pirmais, kas būtu jāizdara, būtu jāpārskata "Startup programms". Tās ir programmas, kuras sāk strādāt līdz ar ielogošanos Windows, un tās parasti ievērojami palēlina Windows startēšanās laiku.

 

Neuzņemos pat labot stila kļūdas, kuras diemžēl arī šajā īsajā tekstiņā ir papilnam! :)

Edited by Web Developer
Link to comment
Share on other sites

Šādu valodas lietojuma stilu var lietot sarunā ar kādu paziņu vai kolēģi, bet internetā, it īpaši ziņu portālos, pieejamā informācija uzrunā plašāku auditoriju, tāpēc arī valodas stils ir jāievēro. Manuprāt, tas, cik korekta ir informācija un valodas stils, liecina par autora un vietnes līmeni, rodas labs iespaids.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...