EdgarsK Posted June 8, 2009 Report Share Posted June 8, 2009 (edited) Sveiki, sēfojot cauri PHP.LV forumiem, ievēroju, daudziem lietotājiem ir savi foto avatari. Vēlējos uzlikt tādu arī sev, bet sadaļā "My Controls" šādu iespēju nebiju spējīgs uzziet. edit: atradu iespēju uploadot iekš sava profila apskates vietas, zem sadaļas "Settings", bet uploadojot kautvai bildi 1px / 1px saka ka nevar uploadot. Edited June 8, 2009 by EdgarsA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Cik zinu to laacz ir kautkad sen atslēdzis, un kad pēdējo reizi prasīju paskatīties vai nevajagot ieslēgt, viņš noteica, ka diez vai to vajagot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdgarsK Posted June 9, 2009 Author Report Share Posted June 9, 2009 Nu jā, bet iedomājies cik tizli es jutos, kad man priekšā tiek nolikta forma, ar upload un aprakstu (jpg/png/gif) 150x150, es lieku png 100x100 un nav, tā nu es tur 100x centos ielikt, beigās sapratu ka nav jēgas... Bet skatos ka daudziem ir šī iespēja, tātad tie kam ir tiem ir un tie kam nav tiem nav , ja ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 Tu esi apdalīts :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klez Posted June 9, 2009 Report Share Posted June 9, 2009 gan jau ka vaina ir tevī .... 1) ja bilde bmp, nepietiek ar to ka bmp aizstāj ar jpg 2) pamēģini pielikt avatar no url Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts