sandrulis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Lieta rāda, esmu izveidojis rajonu un pagastu Datubāzi! Kad selektoju attiecīgo rajonu man uzmetās attiecīga rajona pagasti, bet šis kods ir ļoti garš (jo tur tiek kopets uz vella paraušanu) un tādēl man pagasts tiek postots tikai tas kurš ir rajona pēdējais id. Nevarad kāds ieteikt kompaktāku versiju? lūk šeit it garais variants Garajā variantā mainās rajona_id un BEING skaitlis Bet kā lai izveido šādu? Nu tipa, tur kur ir rakstīts ar lieliem burtiem RAJONS, tur vajadzēt to id, kuru tipa rajona select formā ir atzīmēts! Palīdziet lūdzu! Gribētos dabūt šādu kodu Paldies par izmanību! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Ielasi visus pagastus masīvā, izvadot rajonus, izsauc funkciju, kur no pagastu masīva atlasīs vajadzīgos. $pagasti = array(); $sql = "SELECT id, rajona_id, nosaukums FROM `pagasti` ORDER BY nosaukums"; $res = mysql_query($sql); while($row = mysql_fetch_object($res)){ $pagasti[$row->rajona_id][$row->id] = $row->nosaukums; } function get_items($pid){ global $pagasti; if(!array_key_exists($pid, $pagasti)){ return ''; } $r = '<select name="pagasts">'; $r.= '<option value="0">Izvēlies</option>'; foreach($pagasti[$pid] as $key=>$value){ $r.= sprintf('<option value="%d">%s</option>', $key, $value); } $r.= '</select>'; return $r; } Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandrulis Posted June 4, 2009 Author Report Share Posted June 4, 2009 (edited) Paldies par palīdzību! bet kkas nestradaa kad selektoju noteikto rajonu man neparādās atiecīgā rajona pagasti! Nevari lūduz parādīt pēc Tavām domāam kadai ir jaizskataas tai formai? Edited June 4, 2009 by sandrulis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted June 4, 2009 Report Share Posted June 4, 2009 Īstenībā es īsti nesaprotu, ko tu tur esi gribējis panākt. Tev ir viens <select>, kur ir visi rajoni un tālāk daudz selekti ar noteikta rajona pagastiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts