Jump to content
php.lv forumi

Web Developings


Web Developer

Recommended Posts

Parunāsim par dažādiem developeriem, programmeriem!

Ja agrāk daudzi "speci" ierēca par Web programmētājiem, tipa, nu kaut kādi "mājaslapu cepēji", "skolnieki" utt. (lai gan atzīšos, ka atsevišķs profesijā ielīduši antiņu loks atbilst šim apzīmējumam), tad tagad man jau šķiet, ka web developings ir kļuvis par stipri advancētu un aplikāciju developmenta, lielu sistēmu izstrādi, plānošanu, daudzmiljonu projekti, lielas ēkas, debeskrāpji, firmai, kas nodarbojas tikai ar web developmentu, var piederēt kaut vai 7 debeskrāpji. Ar to es domāju, ka tirgus liels, sarežģītība un prasības pret programmeriem arī nav mazās!

Un es te nerunāju par php!

 

Vot, puikas, kad iemācīsieties "cept" enterprise megasistēmu Java "lapas", precīzāk, aplikācijas, ar visiem web servisiem, datubāzēm ar procedūrām, mega-ajaxiem, mega arhitektūra, skaidra biznesa loģika un visur pēc patterniem veidoti komentāri. Tā teikt, taisīsiet mega-sistēmas pēc patterniem, tad arī varēsiet sevi saukt par "web programmētājiem". Līdz tam apzīmējums "php programmētājs" būs gana labs! :))

Link to comment
Share on other sites

Interesanti, tikai cik no visām tīmekļa vietnēm tas viss (mega utt.) ir nepieciešams? Cik ilgā laikā līdz tādam līmenim var nonākt un ko darīt kamēr nonāk?

Web Developer tu laikam darbojies šajā lauciņā ilgi, es tev pārtraukuma brīžos ieteiktu iet laukā pastaigāties (pats eju), nevis rakstīt divdomīgas tēmas. Tas ir tikai ieteikums, tavām tēmām ir arī gaišā puse, reizēm kāds uzraksta arī ko, kas ir saistošs jaunajiem darboņiem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...