Jump to content
php.lv forumi

IPB foruma uzstādīšana un modifikācija


Ingars

Recommended Posts

Labdien.

Vēlos uzzināt cik izmaksātu uzstādīt IPB forumu (ar latviešu un krievu valodu). Pluss ir vajadzīgas dažas specifiskas nianses reģistrēšanās lapā. Tas ir lai lietotājs varētu pats norādīt, kurā lietotāju grupā viņš vēlas piederēt un līdz ar to kuras foruma sadaļas varēs piedalīties. Piemēram: Reģistrācijas brīdī es norādu ka esmu Andra Bērziņa fans, tad forumā man ir pieejamas Andra bērziņa forums bet Gunāra Kaktiņa un citu personu forumi man nav pieejami.

 

Un vēl jautājums kuru IPB versiju izmatot. It kā loģiski liktos 2.3.6 stabilo versiju, bet ja paskatās tad 3.0.0 RC versijai ir lielākas priekšrocības. Plus ja jāsāk no sākuma varbūt izdevīgāk un ērtāk sākt uzreiz ar jauno versiju. (kaut vai pāreja, pieradums,... lielāks laiks vajadzīgs lai adoptētos jaunā vidē). Bez tam 3.0.0 versiju izmanto oficiālais IPB forums Domāju ka viņi jau neliks tādu versiju, par kura būtu nestabila un radītu blamāžu.

Kāds ir jūšu viedoklis par šīm versijām un kādi aptuvenie izcenojumi varētu būt?

 

PS: Zinu ka Krievijā puiši strādā lētāk, taču gribētos šajā ekonomikas krīzes laikā vairāk atbalstīt savējos.

Edited by Ingars
Link to comment
Share on other sites

Skatos, Invision Power Board cenas ir kritušās. Bet nu dārgi, dārgi priekš softa... PHP ir lētākā programmēšanas valoda, principā, php programmētājus Indijā var atrast par kapeikām. Tur laikam maksā par "phone support". Bet principā piekrītu, gribi softu, maksā. Cik maksā, tas jau ir cits jautājums. :)

 

Visinteresantākais tajā IP ir šis "serviss":

Copyright Removal - $275.00

Allows you to remove the copyright notice in the footer of IP.Board

 

Ir dzirdēts, ka ja tu piemēram, nopērc auto, nu kaut vai tur Opel vai VW, vai Audi, nu ka tu nedrīksti pēc tam tam autiņam novākt priekšā to zīmi? Nu teiksim, Tu nevari iziet tehnisko, ja būsi novācis savam Volkswagen zīmi VW priekšā? Varbūt, bet tās jau ir nopietnākas lietas, kas saistās ar satiksmes drošību.

 

Bet šitais "copyright removal" ir, manā izpratnē, nekorekta attieksme pret klientiem.

Edited by Web Developer
Link to comment
Share on other sites

yozhis - es pats sen netaisos pirkt IPB, man vienkārši fascinē tāda attieksme pret klientiem, ka jāmaksā par to lai novāktu copyright. Viņi pārdod produktus, bet uzskata tos tik un tā par savu īpašumu vai kā es nesaprotu? Samaksā vienreizējo īri par savu forumu? Es uzskatu, ka reāli pārvērtēts forums, varat tak uztaisīt jēdzīgāku. :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...