Ingars Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 (edited) Labdien. Vēlos uzzināt cik izmaksātu uzstādīt IPB forumu (ar latviešu un krievu valodu). Pluss ir vajadzīgas dažas specifiskas nianses reģistrēšanās lapā. Tas ir lai lietotājs varētu pats norādīt, kurā lietotāju grupā viņš vēlas piederēt un līdz ar to kuras foruma sadaļas varēs piedalīties. Piemēram: Reģistrācijas brīdī es norādu ka esmu Andra Bērziņa fans, tad forumā man ir pieejamas Andra bērziņa forums bet Gunāra Kaktiņa un citu personu forumi man nav pieejami. Un vēl jautājums kuru IPB versiju izmatot. It kā loģiski liktos 2.3.6 stabilo versiju, bet ja paskatās tad 3.0.0 RC versijai ir lielākas priekšrocības. Plus ja jāsāk no sākuma varbūt izdevīgāk un ērtāk sākt uzreiz ar jauno versiju. (kaut vai pāreja, pieradums,... lielāks laiks vajadzīgs lai adoptētos jaunā vidē). Bez tam 3.0.0 versiju izmanto oficiālais IPB forums Domāju ka viņi jau neliks tādu versiju, par kura būtu nestabila un radītu blamāžu. Kāds ir jūšu viedoklis par šīm versijām un kādi aptuvenie izcenojumi varētu būt? PS: Zinu ka Krievijā puiši strādā lētāk, taču gribētos šajā ekonomikas krīzes laikā vairāk atbalstīt savējos. Edited May 28, 2009 by Ingars Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexcetro Posted May 31, 2009 Report Share Posted May 31, 2009 Domāju labāk likt jaunāko versiju, jo tajā var būt jaunas fičas un uzlabojumi, tai skaitā kodēšanas ziņā, kas atvieglos formua modificēšanu. Cena var būt ap 200 Ls. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 (edited) Skatos, Invision Power Board cenas ir kritušās. Bet nu dārgi, dārgi priekš softa... PHP ir lētākā programmēšanas valoda, principā, php programmētājus Indijā var atrast par kapeikām. Tur laikam maksā par "phone support". Bet principā piekrītu, gribi softu, maksā. Cik maksā, tas jau ir cits jautājums. :) Visinteresantākais tajā IP ir šis "serviss": Copyright Removal - $275.00Allows you to remove the copyright notice in the footer of IP.Board Ir dzirdēts, ka ja tu piemēram, nopērc auto, nu kaut vai tur Opel vai VW, vai Audi, nu ka tu nedrīksti pēc tam tam autiņam novākt priekšā to zīmi? Nu teiksim, Tu nevari iziet tehnisko, ja būsi novācis savam Volkswagen zīmi VW priekšā? Varbūt, bet tās jau ir nopietnākas lietas, kas saistās ar satiksmes drošību. Bet šitais "copyright removal" ir, manā izpratnē, nekorekta attieksme pret klientiem. Edited June 1, 2009 by Web Developer Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yozhis Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Copyrightu var noņem arī negodīgā ceļā, kā līdzīgi teici - noplēšot zīmi. Google ātri pateiks kā tas ir jādara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 yozhis - es pats sen netaisos pirkt IPB, man vienkārši fascinē tāda attieksme pret klientiem, ka jāmaksā par to lai novāktu copyright. Viņi pārdod produktus, bet uzskata tos tik un tā par savu īpašumu vai kā es nesaprotu? Samaksā vienreizējo īri par savu forumu? Es uzskatu, ka reāli pārvērtēts forums, varat tak uztaisīt jēdzīgāku. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts