archux Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Sveiki Lieta sekojoša man prasās izveidot šādu kodu kas darbotos uz php un ņemtu menu saturu no mysql. skripts no: http://www.dynamicdrive.com/dynamicindex1/dropmenuindex.htm var anylinkmenu1={divclass:'anylinkmenu', inlinestyle:'', linktarget:''} anylinkmenu1.items=[ ["Events", "news.php?cat_id=17"], ["Promotions", "news.php?cat_id=18"], ["Compaigns", "news.php?cat_id=19"], ["Newsletter", "news.php?cat_id=20"] ] Lieta tāda šis koda gabals ir js failā bet kā ieveidot to iekš PHP/mysql nevaru pagaidām iedomāties... tāpēc vēlējos jautāt kādu padomiņu. paldies par atsaucību, Arturs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
No0ne Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 ["Events", "news.php?cat_id=17"], nosaukumu, id aizstāj ar mainīgajo, kurš nolasīsies no datubāzes. visu liec iekšā iekš while.. viss kā nolasot, teiksim, lietotāju sarakstu no DB, tikai klāt pieliec kvadrātiekavas, pēdiņas un komatus, kuri ir tavā piemērā! To visu ar echo izvadiun wolla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 27, 2009 Report Share Posted April 27, 2009 Visa problēma ir tā, ka kods tev ir js failā un tu nezini kā to js'u ģenerēt dinamiski? Es nezinu, man bišķi lol. Iespējamie risinājumi: 1) ar .htaccess piešķirt .js failam application/x-httpd-php - neiesaku 2) rakstīt js'u .php failā iekš <script type="text/javascript"></script> tagiem 3) RewriteRule ^kautkas.js$ kautkas.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted April 27, 2009 Author Report Share Posted April 27, 2009 nu jaaa.... ok paldies par info :) biju pats domajis par 'marcis' otro variantu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 Jap, viss strādā tik jautājums tāds, ja es esmu uztaisijis dbcount ierakstu funkciju tā saskaita cik ierakst ir kopā un vajag noesceipot pēdējajai rindai ","(komatu) jo ja nē glupais IE nesaprot mani :@ Ir kādi ieteikumi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted May 2, 2009 Report Share Posted May 2, 2009 Ja pareizi sapratu, tad ideja ir vienkārša // ... $list = array(); while(...){ $list[] = '["'.$nosaukums.'", "'.$url.'"]'; } $list = implode(",\n",$list); echo $list; // ... Protams, var skaitīt un if'ot, bet man kaut kā labāk masīva variants patīk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
archux Posted May 2, 2009 Author Report Share Posted May 2, 2009 khee es jau pats izdomāju risinājumu, Tas ir tā, par ko vienā tabula tiek izmantota vairākam lapas sadaļām un ir jāpielīdzina kaut kam, es izveidoju jaunu skaitīšanas sistēmu kur kods pārbauda datubāzē pēdējo ierakstu pieskaita viens un pēc tam to salīdzinu ar count rows where cat id ir cipars pēdējais. Strādā ļoti labi un perfekti. Mārcis paldies par atsaucību :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts