sacejs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Help puiši :) Es par to Csreg nick skriptu :) tagad viss iet bet kad visu ierakstiju viss arī iet...bet kad parāda: ID Username Laiks līdz dzēšanai 7 Winter 1239828072 Kā sataisīt lai normāli laiku rādītu? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 Parādi to koda daļu, kas izvada šos datus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 date(); Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Nu paskatijos vsp man liekas šis... $time = $result = mysql_query("INSERT INTO `amx_amxadmins` (`username`, `password`, `access`, `flags`, `nickname`, `expire`) VALUES ('".$nick."', '".$pwd."', '".$cs_access_flags."', '".$cs_flags."', '".$u."', UNIX_TIMESTAMP() + '".(86400 * $days)."')") or die(mysql_error()); $id = mysql_insert_id(); a skriptu izmantoju šādu kur Csslot regnick. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Koda fragments, ko rādi, nav tas, kas izvada tos datus. Problēma ir tajā, ka vadi ārā timestamp vērtību. Izmanto jau Mārča pieminēto date() funkciju, lai attēlotu no DB izvilkto timestampu tādā formātā, kādā tas nepieciešams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 Blinj es nesapratu :( Man tad vajag ieiet datubāzē tad amx_amxadmins un tur ko izdarīt? Ja kas man tur ir ID,username,password,acces,flags,steamid,nickname,expire :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
anonīms Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 selektā izmanto date nevis ej uz datubāzi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 15, 2009 Author Report Share Posted April 15, 2009 selektā izmanto date nevis ej uz datubāzi. Anonīm man tad ko tagad darīt?Un kur iet un skatīties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 15, 2009 Report Share Posted April 15, 2009 Sāc ar to, ka izlasi par PHP date() funkciju un ar to, ka izpēti to kodu, pie kura kaut kādā veidā esi ticis. Sāc ar to, ka noskaidro priekš sevis, kas ir "web aplikācija/programma" un kādi ir šādu programmu veidošanas pamatprincipi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Sāc ar to, ka izlasi par PHP date() funkciju un ar to, ka izpēti to kodu, pie kura kaut kādā veidā esi ticis. Sāc ar to, ka noskaidro priekš sevis, kas ir "web aplikācija/programma" un kādi ir šādu programmu veidošanas pamatprincipi. Da nevaiga savus linkus dod.....Es visu to date funkcija izpētīju bet par timestamp vispār nejēdzu kur rakstīt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Kas tieši Tev nav skaidrs? Nezini, kas ir timestamp? Nemāki atrast, kas ir timestamp? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Kas tieši Tev nav skaidrs? Nezini, kas ir timestamp? Nemāki atrast, kas ir timestamp? Es nesapratu kur tas date jāraksta!!!!!!Lūdzu paskaidro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 date() jāraksta tajā vietā, kurā notiek datu izvade. Kā jau iepriekš rakstīju, tas koda fragments, kuru Tu rādīji atbild par datu ierakstīšanu datu bāzē, taču Tevi neapmierina tas, kādā formātā tiek attēloti no datu bāzes izvadītie dati. Parādi to koda daļu, kas atbild par šo datu izvadi un tikai tad varēs ieteikt, kas un kur ir jāraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sacejs Posted April 16, 2009 Author Report Share Posted April 16, 2009 Labi stāstīšu kas man ir viss. :) (Jo es tieši nesaprotu..un ceru uz jums ka kāds man paskaidros un turpmāk es sajēdzīšu) Vispār man lieta viss iet par Regnick un saistīta ar amxbans no kura dod to iespēju flagus..pw un citu. Nu vot uz skrīniem parādīts DB un paši faili 1 2 3 Un tad ko man darīt?Kur rakstīt un ko ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted April 16, 2009 Report Share Posted April 16, 2009 Ar datu saņemšanu/nodošanu nodarbojas PHP - tātad tas ir kāds no PHP failiem. Skaties cauri šos failus un meklē, kurā vietā notiek datu izvadīšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts