Llama Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 Nu tad pēdēja prasība šodien :D Es esmu aizmirsis kā varēja uzlikti logo webam ! Scriptu man vaig logo ir bet nav skripts kas uz viņu noved! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmas12 Posted April 13, 2009 Report Share Posted April 13, 2009 (edited) Nu tad pēdēja prasība šodien :D Es esmu aizmirsis kā varēja uzlikti logo webam ! Scriptu man vaig logo ir bet nav skripts kas uz viņu noved! Vieglaak tev buus uzlikt logo ja tev logo buutu caur .css failu. tatad es tev pateiksu kaa es izmantoju logo kodu. <div id="logo"> so ieliec vietaa kur gribi redzet savu web logo un peectam atver savu .css failu un ieliec tur kodu #logo { height: 161px; background: #000000 url('http://swap.ctts.lv/img/logo2.gif') no-repeat; } cerams izpaliidzeeju un ies tev viss :) Edited April 13, 2009 by xmas12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcis Posted April 14, 2009 Report Share Posted April 14, 2009 HTML pamatu pamatus nezinam? Ir tāds img tag's. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts