Psycke Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 (edited) Redzkur mans skripts: http://paste.php.lv/9b5e43cee76226f58f0a5a...09eb1d?lang=php Tātad... Esmu vairākos veidos izmeklējies un arī viskaut ko atradis, bet man nekādīgi nesanāk tai visai bildei beigās pielikt 1px caurspīgu stūri. Bet tā lai viņš ir caurspīdīgs nevis balts. Atradu veidu kā pievienot baltu punktu, bet šitais ir tikai gabals no skripta. Viss tur kopā izveidots kā interesanta navigācija, kā rezultātā baltais punkts uz krāsainas bildes [kura atrodas aiz pirmās bildes] izskatās pretīgi. Ideja navigācijai ir Apple CoverFlow's, kad zem pirmā attēla, vienā un otrā pusē ir attēli. Pievienoju nedaudz vairāk info. Vai kāds man var palīdzēt saistībā ar šito? Paldies jau iepriekš... Edited March 27, 2009 by Psycke Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 27, 2009 Report Share Posted March 27, 2009 jpg caurspīdīgus punktus nedabūsi - vai nu gif, vai png. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycke Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Nu jā, bet kad ieliku imagepng(); f-ju, tad man viss nokārās... Neveidoja bildes un nesapratu īsti kas notiek, jo neviens errors arī neizleca :\ Varbūt kāds var pastāstīt kas tur pa knifiem ar imagepng(); f-ju? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 tur bija knifs, jā.. saistīts ar imagealhpablending - tā kā neesmu pie datora, kur šis bija atrisināts, pameklē šeit komentāros: http://lv.php.net/manual/en/function.imagepng.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mounkuls Posted March 28, 2009 Report Share Posted March 28, 2009 Mr.Key pareizi rakstija, jpg nevar būt caurspīdīgs nekas. Laikam jau taisi gif bildi, arī man ar png bija sarežģījumi, gan RGB ģenerējot bija nesaderība, bet nu vienalg. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psycke Posted March 28, 2009 Author Report Share Posted March 28, 2009 Nu, bet gifam ir diezgan paslikta kvalitāte salīdzinājumā ar png. Bet man ir nepieciešami visi 100% kvalitātes ziņā. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts