Jump to content
php.lv forumi

Piedāvāju dizaina pakalpojumus


vabole

Recommended Posts

Bez offtopika un jebkāda cita spama, uzskatu par savu pienākumu painformēt tos, kas apsver vēl tērēt laiku ar šo sludinājuma ielicēju. No sarakstes ar viņu - lūk viņa piedāvājums:

WEB 2.0 ikona no 20 LS/gab. Parasta ikona no 5 LS/gab.

Uz jautājumu, kas ir web2.0 ikonas, viņš man iedeva šitādu linku: http://www.freebannersandbuttons.com/butto...20-example3.jpg

Tie esot paraugi.

 

Protams, prieks, ka cilvēks optimists un nemēģina šajos krīzes laikos apkrāpt cilvēkus mēģinot iesmērēt viltotas autovadītāja apliecības, bet tik un tā redzams, ka šis cilvēks ir tālu no realitātes, ja nemaldos, tad internetā ikon-setu (kurā iekšā var būt pat 12 un vairāk ikonas un arī "augstas kvalitātes" kā tēmas autors uzsver) var dabūt par ~25$ un varbūt pat lētāk.

Link to comment
Share on other sites

Labas ikonas maksā labu naudu - ir variants atrast gatavas, un arī tas maksā gatavo ikonu cenu + samaksu par laiku meklēšanai ;)

 

Ja kvalitāte un oriģinalitāte patiešām ir, tad neko sliktu šajos ciparos neredzu.. reizēm pie dažu ikonu izveides aiziet vesela diena (tūlīt atnāks censonis, kas teiks, ka to var izdarīt 2 minūtēs). vienīgi man liekas, ka web 2 ikonas ir vienkāršākas par klasiski nostrādātām ikonām.

 

Kas attiecas uz krīzi, domāju, ka tā mazāk skar tos, kuri prot novērtēt labu darbu. ;)

Link to comment
Share on other sites

Neesiet no tāda pesimisti. Cik zināms lata devalvācija vēl nav notikusi un ASV dolāra kurss pret Latvijas latu ir joprojām gandrīz 2 dolāri pret vienu latu.

Es nedomāju, ka cena turpat 40$ par vienu "custom icon" ir normāla. Nezinu precīzi, cik ilgi aizņem vienas ikonas uztaisīšana, bet profesionālim to ir jāmāk izdarīt pietiekami ātri, lai neprasītu šitādu cenu par ikonu. Pie tam - kur garantija, ka viņš to ikonu nepārdos vēl 50 klientiem? Nekāda. Un es nedomāju, ka viņš atteiks citiem pircējiem.

Ja viņš būtu piedāvājis teiksim, 12 ikonu setu par 20 Ls vai 100 ikonu setu par 50 Ls, es vēl būtu padomājis. Ja man vajadzētu vienu atsevišķu ikonu, nu max 5 Ls varētu par to samaksāt, ja tāda smuka būtu izdevusies ;)

Edited by Web Developer
Link to comment
Share on other sites

Web Developer, man šķiet, ka tevi uztrauc nevis šeit norādītā cena, bet tavas personīgās bailes no domas, ka arī tu varētu prasīt nevis tik, cik būtu jāprasa, bet tieši tik, cik tu patiesībā vēlies. Pamēģini.. ja nesanāk, palasi www.stevepavlina.com/blog/ vai nopērc kādu labu grāmatu par neirolingvinistisko programmēšanu un domu ieviržīšanu pretī panākumiem.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...