tomaac Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Mēģinu nosūtīt meilu, man saka, ka nav SMTP. Droši vien, ka uz datora nav lokālā SMTP. Tad nu jautājums - kkur akstīts bija, ka google var izmantot kā SMTP, bet nesaprotu kā tieši. Kādi uzstādījumi jāuzliek un vai tur nepeiciešams lietotājsvārds/parole un kur tos jāliek? Vai arī - vai ir atkarīgs no provaidera vai es varu/nevaru uzlikt sev lokālo SMTP? Kā jūs rīkojaties? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Ja Tev ir Windows, tad vari php.ini failā uzstādīt provaidera smtp serveri. http://lv.php.net/manual/sv/ref.mail.php (tur ir arī aprakstīts kā sūtīt cvaur googli). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomaac Posted March 25, 2009 Author Report Share Posted March 25, 2009 Pieņemsim, kas sev uzlikšu to gmailu. A kas man jāpaskaidro lapas pasūtītājam - kas kur jāmaina, lai darbotos tā meilu sūtīšana caur viņa smtp? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 Nu... Kā lai to labāk pasaka... Pieraksti piezīmju blociņā tās lietas, kuras uzstādi/maini, lai darbotos caur Tavu gmailu un tad, kad nodosi pasūtītājam, izmanto sava prāta spēku, lai no saviem pierakstiem un savas pieredzes noformulētu tādu aprakstu, kuram sakojot, būtu iespējams nokonfigurēt smtp servera/lietotāja uzstādījumus pēc viņa nepieciešamības. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts