Court Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Hai. Man darbā ir uzdevums izsūtīt pēc iespējas vairāk e-pastus potenciālajiem klientiem. esmu izložņājis visas uzziņu lapas un ticis pie tām e-pasta adresēm, kas tur uzrādītas. Kur lai vēl dabū e-pasta adreses? Kādu laiku redzēju sludinājumos, ka piedāvā Mass Post izsūtīšanu, bet tagad neviens nepiedāvā. Ko varat man ieteikt? Edited March 24, 2009 by Court Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 pa nagiem spameriem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
marrtins Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Nu ko es varu ietiekt... Go f**** your self! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 function getEmail(){ $domains = array( 'inbox.lv','hotmail.com', 'gmail.com', 'apollo.lv', 'aol.com','yahoo.com','mail.com', ); $email = ''; $chars = 'qwertyuiopoplkjhgfdsazxcvbnm1234567890'; for ($i = 0; $i <= 7; $i++){ $email .= $chars[rand(0,strlen($chars)-1)]; } return $email . '@' . $domains[rand(0,sizeof($domains)-1)]; } while(true){ echo getEmail(); } Reku tev funkcija ar ko saģenerēt - e-pasta adrešu garumu un atļautos simbolus gan jau mācēsi pielabot. Priekšnieks būs priecīgs par miljardiem nosūtītu e-pastu. Galvenais neaizmirsti atpakaļadresi norādīt priekšnieka e-pastu. Vēlams privāto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Court Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Paldies Tev! Tikai redz es esmu tāds dunduks ka paprasīšu - a kurā progā šī funkcija ierakstāma? function getEmail(){ $domains = array( 'inbox.lv','hotmail.com', 'gmail.com', 'apollo.lv', 'aol.com','yahoo.com','mail.com', ); $email = ''; $chars = 'qwertyuiopoplkjhgfdsazxcvbnm1234567890'; for ($i = 0; $i <= 7; $i++){ $email .= $chars[rand(0,strlen($chars)-1)]; } return $email . '@' . $domains[rand(0,sizeof($domains)-1)]; } while(true){ echo getEmail(); } Reku tev funkcija ar ko saģenerēt - e-pasta adrešu garumu un atļautos simbolus gan jau mācēsi pielabot. Priekšnieks būs priecīgs par miljardiem nosūtītu e-pastu. Galvenais neaizmirsti atpakaļadresi norādīt priekšnieka e-pastu. Vēlams privāto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Paklau, cik tev gadu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Court Posted March 24, 2009 Author Report Share Posted March 24, 2009 Paklau, cik tev gadu? Man 31 - bet tas nenozmīmē ka man arī datoros jāzin viss. es citās lietās esmu speciālists - piem. jurisprudencē. saprotu, ka varbūt mani jautājumi Jums izklausās glupi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) function getEmail(){... http://paste.php.lv/462c2565095b5c6776c3155182441cdc random nerulz, pārak daudz tādu, kam ļoti maza ticamība ka būs emails. Edited March 24, 2009 by v3rb0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gints Plivna Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Man 31 - bet tas nenozmīmē ka man arī datoros jāzin viss.es citās lietās esmu speciālists - piem. jurisprudencē. saprotu, ka varbūt mani jautājumi Jums izklausās glupi... Ja Tu tiešām esi speciālists jurisprudencē, tad tev būtu jābūt iepazinušamies ar Informācijas sabiedrības pakalpojumu likums 9.pants. Komerciāla paziņojuma sūtīšanas aizliegums (1) Aizliegts izmantot komerciāla paziņojuma sūtīšanai automātiskās zvanīšanas (galiekārtu) sistēmas, kas darbojas bez cilvēka līdzdalības (automātiskās izsaukumierīces), elektronisko pastu vai faksa aparātus (faksimilus), kurus izmantojot iespējams individuāls kontakts ar pakalpojuma saņēmēju, ja pakalpojuma saņēmējs iepriekš nav devis brīvu un nepārprotamu piekrišanu. 8.pants. Informācija par komerciāliem paziņojumiem 6) pakalpojuma saņēmējam ir dota iespēja atteikties no turpmāku komerciālu paziņojumu saņemšanas. Es jau nu teiktu, ka šī tēma ļoti pamatīgi velk uz potenciālu likuma pārkāpumu un piedevām likuma pārkāpumu, kas ir ļoti nepatīkams visām iesaistītajām personām, izņemot potenciālo spameri. Gints Plivna http://datubazes.wordpress.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaklz Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Mēģināju ar ironiju pieiet "problēmai", bet laikam mani nesaprata :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fest Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 v3rb0, neesi nu tik ļauns :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
v3rb0 Posted March 25, 2009 Report Share Posted March 25, 2009 laikam mani nesaprata :)) saprata, /me tik paturpināja :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts