Jump to content
php.lv forumi

Smags projekts


Roberts.R

Recommended Posts

Sveiki!

 

Pēdējā laikā esmu saņēmis vairākus haltūru piedāvājumus - taisīt mājaslapas. Ar uztaisīt dizainu iekš photoshop, to sagraizīt, sakodēt ar html un css māku, bet vakardien manās ausīs ienāca sarežģītāks projekts.

 

Situācija ir tāda, ka bez Div'iem vairs nespēju dzīvot, un tos man būs jāņem priekšā, un jāmācās cītīgi tos lietot. Bet tas tā, mazsvarīgi.

 

Mazliet dzīvi sarežģīja tāda lieta, ka klients vēlas tajā lapā principā tādu, kā jaunumu sadaļu, kuru ērti varētu papildināt caur kādu Admin CP, un lieta tāda, ka man nav ne jausmas, pie kura gala man tagad vajadzētu ķerties klāt, lai to uztaisītu... Es tā pieļauju, ka PHP un SQL šeit būs jālieto. Varbūt, es tiešām nezinu... Tāpēc arī te rakstu.

 

Un klients vēlas arī kaut ko blogam līdzīgu tai lapā redzēt, bet es te tā tagad padomāju, ka blogs jau gandrīz vai tie paši jaunumi vien ir.

 

Vai kāds nevarētu iedot kaut kādus materiālus angļu vai latviešu valodā, kā šādas lietas darāmas.

 

Un es esmu entuziasma pilns, gribu šo lietu iemācīties.

 

Paldies jau iepriekš!

Link to comment
Share on other sites

Tu jau bezproblēmām atrast "guglē" pamācību, kā pat nezinot PHP un MySQL pamatus izveidot tādu iespēju lapai, ka vari caur KP pievienot/rediģēt rakstus... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ja nav svesha krievu valoda, tad varu meginat iedot php&mysql apacibas disku iesacejiem! 30 astronomisko stundu apmaciba un jau varesi uzbliezt blogu! Ir tachu visadi bezmaksas saiti, portali...izmaini template un tirgo ka savejo...kur problema? Galvenais ir klienturu atrast, kam tie saiti un portali vajadzigi.

Dienu atpakal nejausi iebraucu viena web izstrdes kantora majaslapaa, un izraadas ka tas kantoris tirgo FusionPHP pa 350Ls...protams cilveks kas nezin ka tas ir bezmaksas projekts to naudu ari samaksas par sho tik loti funkcionalo cms :) Dzeki izmaina template labaakajaa gadiijumaa noperk pa 20$, nodzesh komentus kodaa un aiziet :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...