newnew Posted March 3, 2009 Report Share Posted March 3, 2009 Man nepieciešams saits - vizītkarte (sadaļas/apakšsadaļas + informācija atbilstoši katrai sadaļai). Sarežģītākais ir tas, ka vajag arī administrācijas paneli, kurā var rediģēt sadaļu skaitu, pievienot/dzēst/rediģēt informāciju katrā sadaļā, reklāmas izvietošana, daudzvalodas, galerija. Interesē - cik sarežģīti tas viss ir ar Joomla, ja šo nekad iepriekš neesmu redzējis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
newnew Posted March 3, 2009 Author Report Share Posted March 3, 2009 (edited) Šai forumā vispār ir kāds, kas strādā ar Joomla? Ja ir - lūdzu sūtiet privāto ziņu (iespējams 1s projekts) Edited March 3, 2009 by newnew Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Key Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Joomlaa viss tas ir pieejams. Kas tieši tev nav saprotams? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
foxsk8 Posted March 5, 2009 Report Share Posted March 5, 2009 Kāpēc maziem projektiem jālieto liels CMS. Ir neskaitāmi MINI CMS, kur viss prasītais ir iekļauts. http://php.opensourcecms.com/scripts/show....S%20/%20Portals Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksejs Posted March 6, 2009 Report Share Posted March 6, 2009 Lielākoties, iemesls izvēlēties to vai citu risinājumu tiek pieņemts, arī vadoties pēc pieejamā lokālā/globālā atbalsta un darbaspēka. Līdzīgi kā ar Operētājsistēmām - man varbūt nežēlīgi patīk OpenBSD (patīk arī), taču, ja es vispār nespēju dabūt atbalstu un darbiniekus, vai arī konkrētajā reģionā (Latvijā) pieejamais atbalsts/darbaspēks, kas spēj apkalpot šo man tik ļoti patīkošo sistēmu, ir dārgs salīdzinot ar citām sistēmām, tad man nākas iziet uz kompromisu un izvēlēties citu OS. Nezinu, vai šis ir tas gadījums, taču arī šāds motīvs konkrētā produkta izvēlei ir pilnībā iespējams. Runājot par Joomlu kā tādu - esmu klikšķbakstījis pāris jau "deployotas" lapas - visumā iespaids par darba organizāciju bija apmierinošs. http://www.sitepoint.com/article/introducing-joomla/ http://www.joomlatutorials.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wuu Posted March 8, 2009 Report Share Posted March 8, 2009 saits - vizītkarte es domāju vieglāk būtu piesaistīt php koderi kas tev uzraksta ,pēc tavām vajadzībām nekā urķēties nepazīstamos lauciņos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Web Developer Posted April 29, 2009 Report Share Posted April 29, 2009 Rēķinies, ka veidojot saitu uz Joomla un vēlāk jau papildinot, tev nāksies pēc tam meklēt jau "Joomla programmētāju" nevis vienkārši "PHP programmētāju" un tādu jau būs atrast grūtāk, jo ne visi php programmētāji zin vai vēl vairāk - grib zināt kaut ko par Joomla. Gluži tāpat arī ir ar Drupal - ir tādi, kas ir ņēmušies ar Drupal, bet viņiem tas nepatīk - tas nu nebūs Drupal programmētājs, ir tādi, kam patīk un kas krāj pieredzi tieši uz Drupal - tie būs Drupal programmētāji. Programmētāji, jo patiesībā viņiem ir jāzin arī php, ne tikai attiecīgā sistēma, kaut arī tajos CMSos vienkāršākajos gadījumos iespējams sastellēt lapu bez programmēšanas zināšanām. Es personīgi esmu saskāries ar Drupal, Joomla mazāk. Godīgi sakot, pateikšu atklāti - sarežģītām, lielām, universālām web aplikācijām, kur ir daudz funkciju, liels apmeklējums, moduļu apjoms, datu dažādība un apjoms, "fīčas" jeb iespējas utt. Lai grib, lai tāda aplikācija būtu ļoti ātra un stabila, tad php VISPĀR nevajadzētu izvēlēties kā bāzes programmēšanas valodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts