m8t Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 Nu, nezinu vai t`ir īsti isset problēma, bet... <? if(!isset($logged_in)) { ?> text1 <? }else{ ?> text2 <? } ?> Tātad, nezinu kādēļ, bet neatkarīgi no tā vai esmu/neesmu ielogojies, man rāda vienu un to pašu tekstu (text2). Citos failos man viss normāli rādās (ja ir ielogojies, tad rāda text2, ja nav - text1). Varbūt kāds zin ko es esmu izdarījis nepareizi? Arī šādi nestrādāja man nekas, tikuntā rādījās tikai 1 teksts. <? if(isset($logged_in)) { ?> text1 <? }else{ ?> text2 <? } ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Val Posted February 28, 2009 Report Share Posted February 28, 2009 kurā brīdī tiek mainīts $logged_in ? minēšu: koda sākumā nav session_start(); ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 kurā brīdī tiek mainīts $logged_in ? minēšu: koda sākumā nav session_start(); ... Pirmo jautājumu nesapratu. session_start(); man ir un bija. <? session_start(); include("config.php"); include("login.php"); ?> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grey_Wolf Posted March 1, 2009 Report Share Posted March 1, 2009 kuraa briidii peec ielagosanaas tiek piefikseets sesijaa ka ir ielagojies un kuraa briidii tiek tas parbaudiits... tas $logged_in tachu attiecas tikai uz doto failu/skriptu un netiek padots talak nakamajam failam tam jaizmanto sessijas mainigais.. 1. ja autorizacija ir sekmiiga tad ierakstam sesiija $_SESSION['ir_ok']=true // ta principaa vienalga ar ko .. 2. pie skripta palaisanas tad parbaudam to $_SESSION['ir_ok'] --> vai tas vispar ir iesetots un vai vertiba ir valiida... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
m8t Posted March 1, 2009 Author Report Share Posted March 1, 2009 kuraa briidii peec ielagosanaas tiek piefikseets sesijaa ka ir ielagojies un kuraa briidii tiek tas parbaudiits...tas $logged_in tachu attiecas tikai uz doto failu/skriptu un netiek padots talak nakamajam failam tam jaizmanto sessijas mainigais.. 1. ja autorizacija ir sekmiiga tad ierakstam sesiija $_SESSION['ir_ok']=true // ta principaa vienalga ar ko .. 2. pie skripta palaisanas tad parbaudam to $_SESSION['ir_ok'] --> vai tas vispar ir iesetots un vai vertiba ir valiida... Liels paldies, viss sanāca! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts